|
![]() |
#2 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Točan odgovor je pod C. LG. : goood : Imam 4163B i prezadovoljan sam s njim. Prije njega sam imao Pioneera 109 i nisam požalio što sam ga zamjenio.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Ali sve u svemu LG nikako nije losh, CD-RW mi traje vec kojih 2-3 godine i radi ko zmaj, niti jedan cd nije zasrao ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Ovaj iz siga definitivno!
![]() |
![]() |
#8 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Re: Dvd przilice
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Imam LG 4163b - jednostavno - radi odlično (za sada). Uzeo sam ga zbog cijene, garancije od 2 godine, i masu reporuka. Zato ga i ja preporučam i ugrađujem u kompove koje slažem drugima. Da ne duljim, kada sam ju kupio, maltretirao sam pržilicu na sve moguče načine u pogledu prženja. Niti jedan kiks ! ![]()
![]() |
#10 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ja nebi uzeo lg-a da mi ga daju....... nec ili pioneer . sto se tice lg-a imam traume iz djetinjstva uglavnom imam dojam da su njihovi proizvodi svi onako na pola.... sve je to super sto su izbacili jednu dvije serija dobrih przilica, ali koliko je pioneer ili nec koliko su oni serija izbacili ? inace pioneer je do 109 serije imao super pekace sa 110 serijom su nesto zasrali gadno. ja da sada kupujem uzeo bi nec-a obavezno. (onoga sa podrskom za dvd ram)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2005
|
A zašto ne bi samsung??? Imaju odlične pržilice. Svi samo pričaju o NEC-u i LG-ju...
![]() |
#13 |
Registered User
|
Imam samsungovu već godinu i pola. Radi 100 na sat. Frend ima LG-ja koji nakon godinu dana više ne može ni čitat, a kamoli zapisivat nešto. A li to je sve isti shit, kao i INTEL vs AMD!
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Ljudi ja imam CD-RW NEC 7900 star oko 6 godina. Madju prvim 24/10/40 pekacima. Radi ko urica. Dan danas uz Pioneer DVD sinamc uvijek CD snimam u NEC -u. Moj izbor su uvijek bili Pioneer ili NEC no LG me stvarno iz dana u dan iznenadjuje kako kvalitetne stvari imaju. Nemam njihov snimac ali dosta drugih stvari da. Izmedju te tri firme mislim da nemozes falit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Pioneer je bolji.Imam DVR-108 i oduševljen sam njime.Nije bučan,ne grije se puo,pouzdan,čita sve živo.Svaki dan pržim s njime CD-e i tu i tamo koji DL-DVD. Preporučam svima ovu pržilicu.Zbilja je ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
EMP moderator
|
Samsungova prža najbolja? ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
e pa hebem li vam svima... ![]() KAKVE SU SAD TO SPIKE DA PIONEER NE VALJA? Pa dajte ljudi, ovaj moj DVR-108D RADI KO ZMAAAAJ. Nikad problema s njim, a na cdrinfu je dobio highest review. svim ljudima kojima sam sastavljo komp sam stavio Pioneer i niko nikad nije imao problema. :confused: :confused: :confused: mozda ovi 109 i 110 ne valjaju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
moje je mišljenje da je to sve isti kua, jer uglavnom kvaliteta ovisi da li su djeca koja su to sklapala jela bar 2 dana unatrag, ako jesu, onda će biti u redu, ako nisu, neće pržit. glavno da ima garanciju bar godinu dana, ionako će po isteku garancije cijena pasti na cca 200 kn, tako da ćeš si lako kupiti novu. btw imam LG pržilicu cca godinu dana i dere sve živo, osim audio zapise koje prži cca 6-7 minuta, možda zbog 40 pinskog IDE kabela, bo... i NEC 3540 koji je tek spržio 2 DVD-a, i oba rade (znači prosjek 100%) ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
![]()
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
buffer mi stalno pada pa se puni, uglavnom nije nikad na 98%, moguće da procesor nema kondicije ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Pokušaj ga premjestit na secondary slave. Probaj stavit novi kabel. Isprobaj ako ništa ne upali drugu verziju programa za prženje.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
EMP moderator
|
Proc je prespor milijun posto. ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Registered User
|
Citiraj:
Zašto si onda ovdije napisao da preporučaš LG-ja? http://forum.pcekspert.com/showthrea...threadid=25939
Kupil sam si novi ADI kompjuktor, baš je lepi, a i kutiju neku sam dobil s njim! Zadnje izmijenjeno od: Fireman. 24.10.2005. u 20:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Domy_os je htio reći da ne hvali samo LG-ja nego i Neca i Lite-ona. ![]() domy_os
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
![]()
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Evo danas sam iso i Vemila kupit DVD przilicu...uglavnom na lageru su imali LG i TEAC! Pito sam lika i preporucio mi je TEAC...da je na racun sigurniji nego LG! Ja sam ga pito sto misli o PIONEER-ovom snimacu...reko je da su oni bolji od LG i TEACA i da bi mi njega bilo najpametnije uzet...tako da sam narucio DVD+RW/-RW Pioneer DVR-110DBK, Dual Layer, 16x, bl Eto, idem po njega u pon pa cu napisat dojmove!!! Ja se nadam da se necu pokajat sto sam se odlucio za Pioneer-a! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|