Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.01.2008., 13:25   #1
g1g1
Premium

g1g1's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Gigabyte GA-M57SLI-S4 problem zvuk

Molim da mi neko objasni imam problem sa zvukom na ovj matičnoj naziv matične ploče Gigabyte GA-M57SLI-S4 to je nova ploča i problem je nastao kad sam krenio instalirati zvučnu integriranu normalno ja sam to učinio ali kad pokrenem neki player izbaci grešku nešto kao krivi driver negdje sam čuo neštom vezano uz neki patch za tu vrstu matične za nešto kao hd zvuk ali kažem nisam dobro čuo ali mislim da je to problem pa molim mišljenje i pomoć hvala!
g1g1 je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2008., 13:29   #2
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
ocito nisi normalno instalirao kad ne radi
probaj maknut driver i ponovno , uz taj driver odmah se stavlja i ona zakrpa i ako nije oboje instalirano - onda ne radi , ako slucajno ti izbaci za vrijeme instala onaj error da driver nije digatally signed samo ides na continue i trebalo bi raditi
Router je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 21.01.2008., 03:08   #3
mislav_os
freak
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor g1g1 Pregled postova
Molim da mi neko objasni imam problem sa zvukom na ovj matičnoj naziv matične ploče Gigabyte GA-M57SLI-S4 to je nova ploča i problem je nastao kad sam krenio instalirati zvučnu integriranu normalno ja sam to učinio ali kad pokrenem neki player izbaci grešku nešto kao krivi driver negdje sam čuo neštom vezano uz neki patch za tu vrstu matične za nešto kao hd zvuk ali kažem nisam dobro čuo ali mislim da je to problem pa molim mišljenje i pomoć hvala!
Kao sto mozes mi vidjeti u "Moj komp",imam doticnu maticnu...

Kada sam instalirao na XP-u zvuk,tako je isto bilo,samo sam otisao na net i skinuo najnovije drivere(dao bih ti link gdje su bas ti najnoviji(ne 15.00 kao sto ces naci) al ne mogu ga nac )

mislav_os je offline   Reply With Quote
Staro 21.01.2008., 08:31   #4
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Pretpostavljam da je i tu caka sa MS HD UAA dirverima. Za prvu ruku deinstaliraj audio drivere i restartaj komp. Onda instaliraj Microsoft UAA Bus Driver, restart kompa i tek onda Realtek Function Driver. Oboje možeš naći na http://www.gigabyte.com.hr/Support/M...ProductID=2383
Staro 21.01.2008., 13:18   #5
tpm4
Premium
Moj komp

tpm4's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Da tako trebas, prvo Microsoftove onda Realtek, ja sam tako prvi put napravio i neki dan kad sam formatirao i sve radi.
tpm4 je offline   Reply With Quote
Staro 21.01.2008., 14:53   #6
brkaNG
Premium
Moj komp

brkaNG's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
ja imam tu matičnu ,kad sam je prvi put koristio stavio sam njen originalni cd sa driverima , i uključio komp i ona automatski instalira drivere i resetira komp i tako ispočetka par puta ,u tim driverima se nalazi driver za zvuk , kako si ga ti instalirao?

meni radi sve 5

ergebnisse live
brkaNG je offline   Reply With Quote
Staro 23.01.2008., 17:34   #7
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
ma kad je smotan, bio kod njega i odmah mu rekao u cemu je problem ali ludo, zivcano, nist ne slusa. vidi sad samo ovo "negdje sam cuo nesto"....ufff, zadnja kava koju sam kod njega popio
greg SE je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno