|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
HyperTerminal kako preuzeti file
Cuo sam da, programom HyperTerminal, mogu sa bilo kog udaljenog racunala da preuzmem datoteku sa mog kucnog racunala bez mog prisustva za njim (naravno uz prethodnu dozvolu za preuzimanje). Koliko sam shvatio na kucnom racunalu (u hyper terminal) treba da uradim call/weit for call a na udaljenom racunalu sa dial da pozovem moje racunalo. Sta jos treba da uradim (podesim) na oba racunala kako bih zapoceo preuzimanje datoteke. Ako ima neko iskustva s time molio bih pomoc. Thanks |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
o'š jedan dobar savijet u vezi Hyper Terminala ? !!! OKANI GA SE !!! jadan je i bijedan, i nije ono što trebaš. prijedlozi: Remote Administrator (radmin) VNC Pc Anywhere Remote Administrator je moj favorit
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Izvini ali nerazumijem zašto je jadan kad sam sa njim bez problema i za par sekunda poslao prijatelju nekoliko datoteka (audio, jpeg, doc itd.) bez spajanja nainternet i čekanja na slobodnu liniju. Nakon prvog zvona telefona HyperTerminal se odmah spojio bez problema i poslao sam prijatelju file bez ikakvih problema. Moje pravilo je: ne instaliraj nikakve druge programe ako takve programe već imaš u windowsima. Moje pitanje je bilo samo kako da preuzmem datoteku sa drugog računala bez mog prisustva na tom računalu. Zašto da instaliram drugi program ako to mogu obaviti sa Hyper terminal |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
a zasto instalirat word kad s widowsima vec dobijes wordpad?
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
E LOLcina! ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Premium
|
Dobro pitanje. A zašto kupiti Mercedes za vožnju po selu ako več imaš Fiću. Normalno je da če Fićo biti efikasniji u tom slučaju. Pa čovječe moj u tome i jeste stvar zašto instalirati nekakav PcAnywhere i sl. ako Hyper Terminal može uraditi upravo ono šta meni treba. Zato sam i postavio pitanje da li je to moguće izvesti sa Hyper Terminal. No dobro da ne duljimo sad ako znaš odgovor na moje pitanje pomozi i bit ču ti zahvalan. Thanks |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
inače, i ja sam pobornik ove tvoje teorije, ali stvar je u tome da si kupio mercedes, ne bi ga morao palit na guranac, nego bi se sve odvijalo mnogo jednostavnije. mećka je u ovom slučaju user friendly.
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Eh da, dobra stvar taj HT. Pa jesi probao to napraviti? Ili samo pitaš unaprijed? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|