|
![]() |
#1 |
Salesman
Datum registracije: Nov 2001
|
Neki big tower...
A da mu je prostor za napajanje skroz gore na vrhu. Dakle da od ruba maticne pa do napajanja ima nekih 10-tak cm. Napajanje imam, dizajn nije presudan. Gdje? Koje? Unaprijed zahvalan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Pa.. ako si iz Nustra, valja ti put Osijeka. zaviri u kod VeMila Formela i dalje. Oni su na okupu u ulici Hrv. Republike. Čim veca visina, tim više prostora. Napajanje se postavlja u vrh. Pitj prodavaca, to ce znati, ali jednu stvar ti savjetujem: prije preuzimanja, trazi neka ti izvade kuciste iz ambalaze, jer dogadja se da se razbiju u transportu. Prilicno je neugodno ustanoviti to kod kuce. Ovo ti govorim iz vlastitog iskustva. Ostalo: izgled, čvrstoća, cijena itd. je tvoj izbor. Jedino mi bas nije jasno da ce ti netko naci odmah kuciste bez napajanja, a bas ono kod jeftinijih modela ima najveci udio u cijeni. Jedino skuplja kucista dolaze bez napajanja, nedavno sam nasao Antec-ov tornjic PlusView1000 AMG. Cvrst i tih. Cekao par dana dok ga nisu dopremili, ali isplatilo se. Pogledaj cjenike, pogledaj sliku modela koristeci Google, potom ocijeni. 10 cm iznad maticne ploce je podosta.. Sa srecom! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|