|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() Ovako, trebao bi staviti za prijatelja windowse na novi lap, neki od Acera ali mislim da to nije bitno. Uglavnom radi se o tome da lap ima sata kontroler, ima cd na kojem su potrebni driveri ali naravno nema disketar. Nekidan sam instalirao na taj lap windowse promjenivsi sata mod u IDE i sve je bilo ok, al on zeli da to bude onako "kako treba" ![]() E sad, kako bi morao do njega doma i necu imati kod sebe sve potrebne przilice, USB stikova, diskete... i zelim to napraviti bar iz drugog pokusaja ![]() Dakle, mogu li se instalirati ti driveri sa CD-a i kako i ako se dobro sjecam svi driveri na tom cd-u su bili u zip-u ![]() Fala unaprijed svima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=36885 a ako te prijatelj hoće daviti onda neka si sam radi ili neka plati, pa će vidit hoće li biti kako treba ili ne, nisi mu ni trebao spomenuti za IDE način rada |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Kak to misliš "u hodu"? Čovjek ti je gore dao link kako integrirati sata drivere pomoću nlite-a. To je čas posla - nađeš sata drivere za taj lap na acer stranici, instaliraš nlite, napraviš image cd-a windowsa i slijediš upute u vodiču kojeg je napravio DomyOS. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
U hodu mislim tokom instalacija, preko USB-a, ili ako je moguce u toku instalacije baciti cd sa driverima da ne dodje do prekida. Nije da necjenim savjet ali se zelim osigurati da to napravim iz prvog puta i uz sto manjih zavrzlama. Samo doci do njega mi uzme bar sat i pol vremena da negovorim o tome da covjek nema net kako treba, niti ikakvog znanja da se mogu pouzdati da ce mi reci pravu informaciju o driverima koji mu trebaju. Eto zvučim paranoican ali gubiti cijeli dan u vrijeme ispita mi je malo prevelik luksuz ![]() A nis, zvat ga i reci da dofura tu kantu do mene pa cemo da se igramo. Fala ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|