|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
hp 6820s problem
problem sa hp recoveryjem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
molim Vas za savjet: kupio sam laptop HP compaq 6820s na cijem je hard disku vec bila instalirana vista, tj nakon kupnje trebalo ju je samo konfigurirati(jezik i sl.), uz njega dobio sam i "application and driver recovery dvd for windows vista", danas sam htio "reinstalirati" vistu jer je hd vec bio popunjen nekim skroz nepotrebnim stvarima, ali napravio sam veliku gresku; formatirao sam particiju "hp_recovery, koliko sam shvatio bez tog dijela koji je na hd-u ovaj recovery dvd ne moze napraviti nista, trebam li laptop odnijeti na servis ili postoji neko drugo rjesenje |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
p.s. vjerojatno bih sada mogao napraviti restore point ali mi to nije od nikakve koristi jer trenutno windowsi nisu u prezavidnom stanju, sve radi normalno ali ipak bih htio imati mogucnost vracanja sustava u pocetno stanje, hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
znaci moram samo naci nekog tko ima cd od te viste home basic a pri instalaciji iskoristiti svoj key...puno hvala, jedino mi nije jasno zasto mi odmah nisu dali original dvd nego taj glupi recovery dvd, vjerojatno ne zele istu kopiju na vise racunala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
p.s. mora li dvd koji koristim za instalaciju biti ta verzija "home basic" ili on po keyu moze vidjeti koju verziju treba instalirati (sa dvd-a viste ultimate edition, ali to je piratska kopija a htio bih imati originalne winse) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|