|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
The 50 Best Tech Products of All Time 3Dfx Voodoo 3
16. 3dfx Voodoo3 (1999) 3dfx Voodoo3 (1999) Arguments about the best video card of all time can quickly degenerate into schoolyard shoving matches, but few will dispute that 3dfx's Voodoo3 cards were some of the most important ones ever made. Most notably, they had a virtual monopoly at the time on games that used multiple texturing, including Quake 3, and 3dfx even created a custom API called Glide for developers to use when coding games. The Voodoo3 was a huge success, but 3dfx was soon on the ropes. Glide faded from use, follow-up products were disastrous, and the company burned so much cash that it was nearly dead (its corpse picked over by nVidia) a year later. Kad se sjetim,kupio sam bio dvojku koja je crknula a taman izešle trice i dobio Voodoo3 2000 u zamjenu. Najbolja kartica koju sam imao ikada(i najdugotrajnija) Nosila se i sa rivom TNT
![]() |
#2 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ovo moram potpisati, imao sam voodoo 3 3000, jednostavno zvijer, jos kad se sjetim neke igre koja je imala posebne detalje sa tim voodoo 3 serijama, ono odraz vode... hmm nemrem se sjetit imena
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
A mogao si bas lupiti link da vidimo i ostatak liste: kljik! Slazem se da je V3 bila zvjerska grafa, sad sam bas dobio inspiraciju za odigrati prvi Unreal opet. Valjda sam se mjesecima smijao frendovima i njihovim TNT2 Ultrama koje su pokretale Unreal u slideshowu ![]() BTW ipak mi nije jasno kako je V3 prva kartica na listi. Voodoo 1 je itekako znacajnija. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|