|
![]() |
#1 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Car Audio(elipse i woofer) pomoć
Možda uleti neka para brzo pa gledam sredit konačno muziku u autu. Za sad imam pioneer-ov HU koji vam ne mogu reć kako se zove jer sam zaboravio, ali ima one standardne specse (4*50W, 2 preouts...) Znači ja sam u ve-mila našao ovo:http://www.imagesforme.com/show.php/...edlog.jpg.html Elipse bi išle na HU. Bilo bi poželjno da prijedlozi budu iz ve-mila ili nečega dostupnog u splitu(technomax, dobar zvuk...) do nekih 3000kn. Možda još budem uzimao male 10cm zvučnike za naprijed, ali moram još vidit jel mogu stat. Također bili bi poželjni prijedlozi za ugradnju, kabele i materijal za policu u autu, te takve stvari što idu uz to. Sistem je namjenjen svim vrstama muzike. ![]()
![]() |
#2 |
[SW]'V^idO
Datum registracije: Dec 2006
|
Bolje to pitaj na CICE forumu. Tamo ima više ljudi koji se time bave ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#4 |
Type R
|
Ma neću se regat na forum samo za jedno pitanje,a i ode sve znam pa mi je draže. Znat će netko sigurno, ako ne onda tražim druge izvore.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
jel.. tomri nije duugo bio na cicama... cuj, moj prijedlog ti je isto das e regas...pogledas si sto tamo ima napisano, jer ovakvih tema ima brdo..i, da si pogledas u prodaju...ima svega povoljnijeg nego noo, a dobar dio stvari josima i garanciju... i, dao si premalo podataka za kvalitetan savjet... auto? tip muzike? ovalne zvucnice zabroavi, radije taj novac rapodijeli na druge komponente... zasto smao 10ke? sta ti ne stanu negdje barem 13ice, ili idealno 16ice? sad mozemo dalje.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Type R
|
Naprijed na autu su tvornički napravljena mjesta za ugradnju zvučnika,i oni su 10 ili 11 cm. Za tip muzike sam rekao svašta. ne tražim kvalitetu ekstra, nego nešto ću stavit i zaboravit na to par godina. Auto je Mazda 323 iz '87 ![]() A ovali mi se sviđaju zbog dobrih visokih. Rodjak ima 2 Xploda na polici i lijepo se deru, ali basa nigdje.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja bi isao na dobar prednji sistem i sub, naravno oboje sa pojacalima. Ovali ce ti samo smetati. Sa dobrim prednjim sistemom visokih ti sigurno nece faliti ![]() Malo pogledaj prednja vrata, vjerojatno ce ti stati i veci zvucnik uz sitnije prilagodbe. E sad, nisi naveo do koliko love...i racunaj si jos cca 200-300kuna za kablice ![]()
IntelE5200 @3,6Ghz | Gigabyte P35-DS4 | 4 GB GSkill | VTX HD4850| Samsung F3 500GB+SamsungT166|LG H42N DVDRW |CREATIVE Audigy2 | GIGABYTE HybridTV | MicrosoftReclusa+ RoccatKone | DELLU2311H | & |ASUS EEE 1000HG - 2GB RAM Win7| & |Samsung Galaxy S2 | on TScum DSL routed by Siemens SX763 | |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Type R
|
OMG, piše u prvom postu, do 3000 sa svime.. ![]() Vrata naprijed neću rezat sigurno, ako se da nešto ugradit tamo di je predviđeno oću, a ako ne, ostavit ću originalne od 5w da mi služe ko visokotonci. Ovali u policu i woofer? Zašto ne ovali?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|