|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Sony Bravia 82cm via hdmi vivax nema slike
Dobar dan Ustekam vivax dvd player koji podrzava hdmi u sony bravia 82cm novi lcd tv koji je hdmi takoder i nema slike,ali kad isti dvd player ustekam putem chincha ili scarta,ima slike,hdmi kabel sam kupio u vemilu i samo taj jedan jedini imaju,u cemu je problem,pokusavam gleda dvd preko tog hdmia ?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Ukljuci u meniju dvd-a hdmi izlaz, znaci spoji preko scarta i udi u meni moras imati opciju ukljucivanja ono s-vhs, rgb, hdmi i sl. isto tako imas i promjenu rezolucije na hdmi (upscaling) prerovi malo po tome, ja nemam vivax ali to ti je svuda slicno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
znaci udem sa scartom,stavim na hdmi,istekam skart i ukljucim hdmi i dvd ce se vritti,dvd nije hd al je orginal led zeppelin dvd iz ducana
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Samo prekopaj meni kod dvd-a i nadi gdje se ukljucuje hdmi, i taj Led Zeppelin (blago tebi ja imam 2 komada ali kopije) ima da prasi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|