|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Reinstaliranje xp-a problem!
znam da je več bilo negdje priče o ovom problemu al nemogu nač tu temu. pa se odmah ispričavam onima koji če mi odma zasipat porukama da koristim tražilicu. Ovako, kad idem reinstalirat windowse u biosu mi kaže da neam hard diska. a komp sam kupio davno u kingu i imam neki recovery cd koji čim se pokrene automatski formatira hard i instalira windowse... sad me zanima kak da omogućim normalnu reinstaliaciju tak da mogu napravit još jednu particiju na hardu jer imam samo jednu. znam da mogu s onim partition međikima i tim, al neznam da li bi te particije ostale kad bih ja np. izbriso taj partition međik ili bi se sve vratilo na staro?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Partition magic ti nema nikakve veze s particijom, mores ga instalirati samo da si sklepas particije i mores ga maknuti kada obavi posao, particije ceju ostati kako si ih postelao s programom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Vjerojatno imaš SATA HDD, pa trebaš na početku instalacije pritisnuti F6 i staviti SI3112 drivere (imaš ih na CD-u od matične) na floppy, i nakon toga prati upute tijekom instalacije. Ovo se obično dešava na nForce2 chipsetima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
e fala ![]() |
![]() |
![]() |
|
|