|
![]() |
#1 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Tek sad si to vidio ili tek sad te je raspalilo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Ovo je kraj slobode i početak najvećeg ropstva ikad - kompjuter. Mladež stalno visi na forumu i uči virtualno....cure su mmo , prijatelji imaju @ u imenu........ Lako za nas 20 + godina ali ono kad vidim dijete koje u vrtiću se služi mobitelom ono..... a vidio stvarno. 2) Prate kad gledamo xxx ![]() A što kad tom svom šefu rečem , da šefe , u pravu ste gospodine... a njemu se na ekranu ispiše : P**ka ti materina , P****** jedna mrtvu ti ma*** j**** da znaš Prokleta ti dokoljenica , dabogda na batrljcima hodo do doma , u kojem me nađeš da ti j**** prababu glupu, udrit ću te šakom da će ti unuk imat modricu!!! Stvarno me strah tih sustava. Ali ono sad ozbiljno , doista ništa ne možemo spriječit. Imamo mobitele kojima otkrivamo gdje smo.... i kad smo.... a sad će mi na kompu pisat i zašto smo. Pa prate sve što činimo...... Zar kao ljudska bića nemamo pravo bar na malo privatnosti. Po ustavu imamo. Ali ako Europa zatraži Sa**der će potpisat da davamo naše mozgove na korištenje europi.Dvije godine kasnije ćemo i saznat da je potpiso i ono idemo dalje , nothing to see here. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
8-bit Gen.
|
I jedno i drugo. Vijest datira datumski tek koji dan. Nece to moci biti alibi za navek. Ima da tebe, mene i sve ostale pocne biti briga! Jedno su serveri za prisluskivanje koji postoje vec godinama u korporacijama i "boljim" firmama. Pa se vidje Tor-ov web/email promet. Provjerava kad cita novine, kad radi ili nedajboze > kad trazi neki drugi posao! Kad CK pise dopis Sony-u... a kad slaze OGame flotu i dojavljuje BD-u ![]() Ali ovo sad je HalID 9000 koji hladno sumira zivote drugih i podredjuje iskljucivo svojoj svrsi njihovu "postojanost" ponovo, samo za svoje potrebe. Bez promila zdravorazumske etike, ustavnosti i ljudskosti. Nemam nista protiv da se mjeri puls Codiacovog herz-a, ionako ga trosi previse, ali previse je previse! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja ne shvacam sta je tu cudno? Ljudska zelja za kontrolom drugoga je postojala oduvijek samo su sada nacini blizi. Microsoft nije jedini proizvodac tako da ce tu uvijek biti open source alternativa. A sta ljudi misle o novim Microsoftovim DRM dostignucima pokazali su upotrebom Viste u poslovnom i privatnom svijetu. Znaci ni tu isto nema panike. Jedino sto se dogada da ljudi iz straha dopustaju da im se privatnost narusava sve vise i vise. To je vec stvar koja bi trebala sve zabrinuti, recimo u Americi patriot act se direktno kosi sa ustavom Amerike ali ako pozoves se na ustav strpat ce te u zatvor na neodredeno kao moguceg teroristu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|