|
![]() |
#1 |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
Garancije i njihovo zagubljivanje...
Primjetio sam da dosta ljudi na tržnici kad prodaje navodi da komponenta ima papir s garancijom, ali ga nemogu naći, zagubili su ga, sigurni su da postoji samo ga treba naći itd... Meni zanima ljudi gdje vi držite te garancije kad ih tako olako zagubite. Meni se još nijednom nije desilo da zagubim neku garanciju, jednostavno nemoguće. Čim kupljenu komponentu donesem doma, njenu garanciju spremim u kutiju zajedno sa svim ostalim garancijama koje trenutno vrijede i kad neka od njih istekne onda ju tek bacim. Molim vas objasnite mi taj fenomen gubljenja garancije ![]()
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
ja isto tako radim...nikad niš zagubio od takih stvari... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
Probaj malo bacit pogled na oglase, nisu to samo stare stvari kojima je garancija već pri kraju, već ima tu dosta i novijih komponenti starih samo par mjeseci (do 5-6 mj.)
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
pa ne samo da netko moze izgubiti, vec ti moze trebati vise garancija, recimo kada kupim cijelu konfu na jednom racunu/garanciji, i onda prodajem dijelove tu na trznici... ne mogu dati jednoj osobi garanciju, vec odem u links i izvadim duplikate (kao original su, potpisani kemijskom i sve, ma nema razlike naspram prve) ionako taj papir vrijedi samo za komponentu pod nekim serijskim brojem (pa u biti i nema potrebe za garancijom, kada se samo donese komponenta (ako crkne) u ducan i oni odmah vide tko i kada ju je kupio, sve bez racuna i garancije.... no neki ljudi jednostavno ne zele kupiti ako nemaju garantni list uz predmet sto se prodaje tu na trznici) uz to sve, moze se i kopirati ako netko nije bas blizu ducana. i btw. ako netko i zagubi garanciju, samo ode u ducan i kaze kada je otprilike kupio, i moze dobiti novu garanciju. (ako ima neki bar code sa kutije i slicno cijela stvar ide jos brze...) provjereno masu puta u Linksu ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|