|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
(riješeno) Your privacy is in danger?
Your privacy is in dangerous.... evo ovo mi se pojavi na destkopu nakon nekog vrimena i neka slika mi se pojavi slici na radioaktivni znak neke cudne crvene boje proba san sve da maknen cistija san s avaston ali nakon nekog vrimena uru ili po ure ona se opet pojavi i otvori sama folder u C:\WINDOWS\privacy_danger... sad neznan kako da se toga rijesin jer uopce ne mogu kliknit nigdi na destkop otvarami se ovaj link___http://privacy.securepccleaner.com/MTY4ODE=/2/5993/ed=2/desctop/ pomoc ako ko zna fala unaprid |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Pokupio si nešto od spya ili sličnoga. Udari ga u safe modu sa spybot search and destroy, postaj log od hijackthis-a pa da vidimo što dalje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Ja nisam mogao se rješiti te napasti. Tada sam imao: Nod32 2.5, Spybot SD 1.4, Ad aware 2007, CCleaner, sve s najnovijim updateovima i sve proskeniro i ništa nije rješilo, ni HiJackThis sve sam maknuo osim windows procesa i opet isto!! To je po meni jedan od skoro najjačih virusa, bio mi je čak 2x na kompu i svaki put nisam imao uspjeha maknuti to. No da se mi bacimo na rješenja tog problema: Daj probaj napravit Screenshot svih servisa ( da imam popis sveukupni ) možda nisam tamo pogledao kad je meni to bilo, i screenshot desktopa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
evo ja jucer pobrisa sve uredno sa spybotom i jucer mi se nije nista javljalo da bi jutros upalija komp i opet ista stvar screenshotove cu baciti kasnije.... stvarno cuden problem jos se nisan s ovim sre a ima san svakakvih gluposti.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
probaj rucno pocistit to,a isto tak bi mogo zavirit na unninstall listu ccleanera,zna se gore nac neka od napasti |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Evo..... : http://siri.geekstogo.com/SmitfraudFix.php ..... i prati upute !
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
bila je vec neka tema o ovome ako se dobro sijecam.
![]() |
#9 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |