|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Prazne kutijice za CD-e
Ovak, zanimalo bi me jel možete preporučiti neku trgovinu gdje mogu kupiti prazne kutijice za cdovlje, ali neke solidnije i kvalitetnije... Trebao bih zamjeniti sve kutijice od original audio cd-a, jer su iste totalno devastirane, a gdje sam god gledao, mogu se kupiti samo neke katastrofalne kutije koje totalno škripe i pucketaju... Recimo, blank cd.ovi koji su zamotani u celofanu imaju poprilično dobru kvalitetu kutija.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
I sam tražim takve kutijice, ali izgleda da je to nemoguće... Na kraju kupujem kutijice s cd-om, Philips, dođe 3.70kn.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
U Metrou su double side kutije pa se nemogu staviti coveri u njih. Znam da je u Pevecu bilo tih kutija, a imaš ih i u svakoj prodavaoni inf. opreme.
![]() |
#6 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
U mom ormaru... ![]() Ja nisam kupio jewlbox već barem 5g niti jedan... ![]() Inače ima ih za kupiti skoro svuda ali kvaliteta je uglavnom dosta loša (čitaj kinesko plastikaner smeće) kvalitetnije sam dobivao samo u paketu s medijima...
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Izvorno Hrvatsko Iako ne rješavaju tvoj problem ali mogle bi bit dobre za pospremit onaj medij koji ostane viška kad u njegovu kutijicu pospremiš svoj muzički cd,a čine mi se kvalitetne i naše su. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Grobo. 15.01.2008. u 15:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |