|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Problem Acronis ne vidi backup
Pozdrav Kao što se vidi iz naslova pokušavam restore-at windowse sa d particije, ubacim boot cd Acronis on se digne i kada hoću napravit retore Acronis ne vidi fileove koje je sam napravio u winexploreru fileovi su tu, ne znam možda sam Acronisove backup fileove naknadno rename-ao pa je u tome problem Ljudi pomagajte ![]() Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Hvala uspio riješiti rename-o sam backup fileove i obrisao ekstenziju pa je zato bila nevidljiva Pozdrav |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Da ti nije naziv fajla predug? Probaj ponovno promjenit ime, ali ovaj puta stavi kraće? Da nisi promijenio ekstenziju slučajno? I opet, čitaj pravila. Dakle malo više detalja nebi škodilo, tipa koja verzija acronisa, koji OS i tako neke sitnice. Inače pomaže da ljudi ne moraju koristit kristalne kugle...
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
ajde mi malo objasnite krajnju funkciju tog programa da ne moram koristt kristalnu kuglu (priča se da se backup radi na cd/dvd, moli bih pojašnjenje iskusnih korisnika)...... upravo sam skinuo Acronis True Image 11 i sad me zanima kako da napravim backup cijele C:/ particije, tako da kad formatiram, da netrebam ispočetka postavljat komp, nego da mi ga sam za nekoliko minuta backupa; inače koristim Xp Professional 32bitni.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Karlito baci oko tu na ovu temu http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=90057 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
sve sam skužil, hvala svima, može lock.... |
![]() |
![]() |
|
|