|
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() pa... intergralna niš ne valja... ovisni koliko imaš para za zvućnu, ali moja preporuka je Creative Sound Blaster. Ja imam Audigy SE i zadovoljan sam... i također imam x530. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
http://www.vemil.hr/OpisMP.aspx?Sifra=3534 ovo ak nemas velki budjet. ako pak sa druge strane imas, bjezi od creativa i probaj nabaviti auzentecha ili nesto slicno tipa m-audio... Stvarno se osjeti OGROMNA razlika. Mislim prije Auzentecha sam imao audigy i cujem velku razliku, tako da mislim da to nije losa investicija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Izgleda da je vrijeme da umirovim Audigy... Fleks, jel bolja ova od Auzentecha il E-MU 0404? Primarna namjena filmovi, muzika (low quality MP3 ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
JDM
|
kaj ja znam koja je bolja. Ja sam gledao koja mi je ljepsa ![]() Dobre su obje. Auzentecha neces naci u HR kolko znam. Cijena je paprena, al nije mi zao. oko 100€ su ti cijene, mozda sad koj euro manje. Kolko vidim to je tu negdje sa e-muom, pa ono... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
JDM
|
terratec |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
po meni creative je fakat naj proizvođać za zvućne katice... imao sam priliku raditi na Sound Blaster X-Fi Platinum, i fakat je sound predobar. A za potrebe gledanje filmova i igrica nema bolje do Audigy ili ako imaš para za neku jeftiniju X-Fi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() Jel si radio na cemu drugome? Nisi. Onda suti i zivi u zabludi. jeftini X-fi je smece nad smecem. isti audigy SE. Nije da su ostali puno bolji... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
AUDIGY SE kupi i vozi,odlična je i nisam naišao ni na jedan jedini problem sa nekom igrom.Također ju imam u kombinaciji sa x-530 + Sennheiser HD201 sluške i prezadovoljan sam.Odlična kartica za igre i muziku. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User