Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.01.2008., 18:25   #1
Japac
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2007
Unhappy ton mi se stisava na shift

Evo, napisano... znaci kad pritisnem ljevi shift, ton mi se stisava, ono, ko shortcut da mi je tu postavljen! I vise me pocelo nervirati! Udjem u neku igru iz koje nemogu van sa alt-tab, ono ja bez tona... ajd, quit game, pojacaj, pa opet u igru! znaci, ima li neko rjesenje za to? Mislim da se taj shift izbaci, a da se ne vadi sarafincigerom! Eto, sada bi ja otisao na demo server quake: enemy teritory, a poslje ovog posta sam bez tona.... onda opet van, pa pojacavanje...
Japac je offline   Reply With Quote
Staro 15.01.2008., 18:40   #2
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Hmm ili je greška u driverima od tastature ako imaš neku mmedijalnu tastaturu ili driver za takvu instaliran pa da dolazi krivi key ili ti je remapiran shift na volume down - ako tišava u windowsima volume (ja sam te tako skužio) ne vjerujem da ima neka druga opcija jer na shift inače stižu oni accessability alati sticky keys i kaj ti ja znam kaj sve nema a drugih funkcija neznam...

remapiranje ti može izazvati i ako imaš neki rezidentni modul od nekog playera dignuti kao što je npr winamp agent pa onda imaš uključene global hotkeys...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.01.2008., 21:48   #3
Japac
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2007
A pogledao sam acessability, tamo nema nista ukljuceno! Neznam stvarno... i u toku igre ako pritisnem taj shift (a treba mi) ostanem bez tona!

A da, i to mi jako brzo stisava... valjda manje od 2 sec od najaceg na najslabije!
Japac je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno