|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() Evo, napisano... znaci kad pritisnem ljevi shift, ton mi se stisava, ono, ko shortcut da mi je tu postavljen! I vise me pocelo nervirati! Udjem u neku igru iz koje nemogu van sa alt-tab, ono ja bez tona... ajd, quit game, pojacaj, pa opet u igru! znaci, ima li neko rjesenje za to? Mislim da se taj shift izbaci, a da se ne vadi sarafincigerom! Eto, sada bi ja otisao na demo server quake: enemy teritory, a poslje ovog posta sam bez tona.... onda opet van, pa pojacavanje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Hmm ili je greška u driverima od tastature ako imaš neku mmedijalnu tastaturu ili driver za takvu instaliran pa da dolazi krivi key ili ti je remapiran shift na volume down - ako tišava u windowsima volume (ja sam te tako skužio) ne vjerujem da ima neka druga opcija jer na shift inače stižu oni accessability alati sticky keys i kaj ti ja znam kaj sve nema a drugih funkcija neznam... remapiranje ti može izazvati i ako imaš neki rezidentni modul od nekog playera dignuti kao što je npr winamp agent pa onda imaš uključene global hotkeys...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
A pogledao sam acessability, tamo nema nista ukljuceno! Neznam stvarno... i u toku igre ako pritisnem taj shift (a treba mi) ostanem bez tona! A da, i to mi jako brzo stisava... valjda manje od 2 sec od najaceg na najslabije! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|