|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
D-Link usb i router
Iman D-Link usb adapter na kompjuteru u svojoj sobi i router od D-Link kraj televizije u dnevnom boravku,razlika je 10tak metara i veza mi puca svaki tren te skroz slaba....Jeli problem u daljini routera i usb adaptera ili moguci hardwareski kvar???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja sam ti imao router u blizini zvučnika od kompa. Kad sam pomaknuo router od zvučnika imao sam puno bolji prijem. Možda problem leži u blizini magneta zvučnika.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Nece,mislim da mi je ipak prevelika udaljenost od routera kraj televizije....jeli postoji LAN kabel od negdi 20 m za kupiti,pa da provucem kabel kroz cili stan,bolje nego da mi veza puca svaki tren i da napravim obicnu vezu a ne preko WLAN-a????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Anything Goes Martial Art
Datum registracije: Mar 2007
|
Da pogoidm, tebi od utičnice u zidu do routera, koji se nalazi pored kompa, ide običan telefonski kabel? Najbolje rješenje ti je da modem bude što bliže spliteru i da onda od modema do kompa vučeš UTP kabel, a ne telefonski.
![]() |
#6 |
Anything Goes Martial Art
Datum registracije: Mar 2007
|
kaj ti imaš 15 metara dugi USB kabel, ili sam ja sad krivo skužio ovaj tvoj opis. Uglavnom da, kupi si 20 metara UTP kabela i s njime poveži komp i router (ako imaš LAN portove na modemu, naravno)
![]() |
#7 |
Registered User
|
Nene,povezan sam routerom preko USB adaptera pa sam mislio se prebacitik na obicnu zicnu,ki probat cu to s tim kabelom,nasa sam na internetu vec ponude,60tak kuna dode,hvala... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|