|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
Kako nastimati na tastaturi da svijetli lampica
Znaci zanima me kako nastimati da mi lampica tamo gdje je num lock i ono svijetli i nakon sto se racunar ugasi??? Mislim da znate na sta mislim... vidjao sam to na mnogim racunarima a ja jednostavno ne znam kako to ide... Ako sta znaci maticna mi je asus p3b-f |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Mislim da misliš na ono kada tipkovnica i miš ostanu upaljeni (miš svijetli i tipkovnica isto). To je kada ti matična omogućava paljenje pomoću miša ili tipkovnice, a to mora biti kod stariji omogućeno jumperom na matičnoj (P4P800SE/E Deluxe) a kod novijih je automatski. To znači da matična daje na PS2 portu 5+V (nisam siguran za iznos) mislim da je točan! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
aha... a kako cu ja znati koji jumper trebam postaviti i kako ga trebam postaviti??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
ama ne treba mi niko nacrtati... nemam ja manuala od ploce... ako neko ima link molio bih da mi da pa da to pogeldam malo |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
jest da ima... iso sam vec... mora da je ostarila previse pa da je nema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Google čuda radi ![]() Prvi rezultat,a i drugi... http://tinyurl.com/yowkyl EDIT: Dok sam ja našao pa smanjio adresu nisam ni vidio da je več odgovoreno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Odeš u bios i uključiš opciju "Power on: Any Key" umjesto "Power button" Voila. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|