|
![]() |
#2 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
xfire ti je tehnicki chat program poputm msn messengera/icq-a, sa dodatkom sto prati kolko si koju igru igrao, mozes pretrazivati mp servere, mogucnost da sam skida zakrpe i patcheve za igre. dok je hamachi totalno drugaciji tip programa, on stvara virtualan lan preko interneta, tako da zapravo mozes igrati igru preko interneta sa svim mogucnostima lan. npr udes u WC3 i ne odes na battlenet nego samo local area connection... hamachi barem meni i jos nekima ne radi kako treba. Jednostavno kreiram igru i frend me ne moze naci ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
a jbg. šteta kaj hamatchi dosta često stvara probleme, inaće mi se čini ok, malo ko kaže neku pohvalu o njemu, koristi ga i moj frend, takodjer mu stvara probleme, a znači i jedno i drugo(xfire i hamatchi) su programi koji se instaliraju ??? ako sam dobro shvatio |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
sam svoj aka
|
i onda se preko njih bira igra koja se želi igrat, samo kaj je prednost xfire-a to da podržava chat, a hamatchi to nemože, a prednost hamatchia je ta da može kreirat vlastite sobe za gejmanje, kaj opet xfire nemože, jel tak, dajte me ispravite ako griješim.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Kod ovog problema da se ne vide igre... Ja sam to rjesio instalacijom starije verzije hamachia... (1.0.0.56) Nemora se nis gasit firewall, nego ga treba podesiti... Napravi Rule za hamachi i dodaj novu mrezu koja se napravi (zato sto se hamaci tako prikaze). Naravno istu stvar treba i napraviti za igru... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
ove nove verzije hamachia ne valjaju. prije je to (prije verzije 1.0, jos u beti) bilo super, ja bi kreirao i svi bi u mrezi vidili kreiranu igru, nikad problema. sad niko nista ne vidi, bez obzira na firewall, ruter ili bez njega, postavke, bilo sto. ne radi uopce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Tako je... predlazem da svi nabavite stariju verziju (ja koristim, gore navedenu) i zbilja radi super... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
sam svoj aka
|
znači s xfireom se nemože kreirat mreža, on samo služi da se vidi ko od frendova igra koju igru i onda mu se mogu pridružit u istom serveru, i za chet... ma cool je to stvar, brijem da se može i pričat ako imamo mikrofon preko xfirea(za vrijeme igre) - zanima me još samo dal xfire jako ždere promet ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
nama hamachi nije radio kako treba (nismo vidimo igru koju je neko napravi) taj neko ko je napravio igru je isao pod view network connections i zatim tamo gore di su file, edit, view i ostalo pod advanced kliknuti i zatim kliknuti pod advanced settings i tamo sa strelicom gore staviti hamachi na 1. mjesto. nakon sto smo to napravili svi su vidjeli igru edit: da i naravno sa ugasenim firewall-om ili postavljenom iznimkom za hamachi |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
volveraš
|
Pa Xfire ti nema veze sa patchevima za igre (osim ak mu dopustiš da automatski skida dotične za instalirane igre). Moraš provjeriti koju verziju igre pokreće server na kojeg se misliš spojiti i to ti je patch koji trebaš instalirati da bi se prikačil. Za COD2 je zadnji 1.3 patch i većina servera (koje moreš videti i u Xfire-u pod servers) i već u samom nazivu servera ima i verziju igre (COD2_13 ili sl.).
![]() |
#16 |
sam svoj aka
|
ok, thx... sad kad ste mi dali dobre teorijske temelje idem to probat izvesti u praksi.... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|