|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
printanje slika centrirano, bez većeg ruba
pozdrav. zanima me dali se može u windowsima nekako namjestiti da, dok se printaju slike, u ovom slučaju 9x13cm slike (4 iste slike na jednom papiru), da budu centrirane na papiru, bez da jedan rub bude veći, drugi manji. evo slika da malo bolje pojasni, jer imam osjećaj da nitko nebude skužil xD ![]() Uploaded with ImageShack.us probao sam podesiti u "printing preferences" da printa broderless, ali ta opcija se uključuje samo kada se izabere da se printa fotografija i to neka extra kvaliteta, pa troši jako puno tinte... dali postoji neki program da se jednostavno mogu isprintati slike, da budu centrirane, ali da bude čim jednostavnije jer nije za mene, nego za jednog starijeg čovjeka koji se baš i ne razumije u računala puno hvala
![]() |
#2 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Ne znam koji je printer u pitanju ali mislim da se može printat iz ovog programa sa bilo kojim printerom, ja imam samo canone pa ne znam.... Program je vrlo jednostavan i ima to što tražiš: Progooglaj malo za download linkove.... Canon Easy Photo Print
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
neće, skinem, instaliram, ali izbaci grešku da nema priključenog printera i program se gasi... neznam koji je točno printer u pitanju :S znat ću kasnije pa napišem ^^ hvala još jednom
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
meni je na xp-u centrirano normalno, neznam zašt je kod tebe tako |
![]() |