|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Eksterni hard!
Molim za pomoć pri sastavljanju novog eksternog harda, imao sam na umu oko 320GB Sata. Pokušao bi ga složiti sam od diska i ekst. case-a, pa me zanima koji me mogući problemi očekuju osim kompatibilnosti case-a i hdd-a. Ako netko ima prijedlog za kakvu kvalitetnijiu komponentu za ovo, i utjeće li kvaliteta casea na brzinu. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Nema tu mogućnosti za nekompatibilnost (barem ja od nikog nisam čuo). Nemaš problema s tim. Prijedlog? Nedavno sam uzeo Samsung u Apply-ju. To je ovaj model: HDD SATA 2 SAMSUNG 320GB 16MB cache -SpinPoint T166 -320GB -7200rpm -16MB cache -Serial ATA II-300 Tih, hladan, radi kao vurica. Ukratko sve što čovjek može poželiti od eksternog diska. Ladicu sam uzeo Canyon i nisam nešto zadovoljan, funkcijski sve štima ali mi izrada izgleda preneuvjerljiva. Iako je od aluminija izgleda nekako krhko. Sata kabel je na krivoj strani unutar ladice tako da ga treba na silu presaviti da bi leglo sve kako treba). Prijedlog je Spire ladica. NIsam ju uzeo jer ju nisu imali na stanju a bilo mi lijeno čekati. Puno kvalitetnije izgleda od Canyona a cijena je tu negdje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|