|
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
koju imaš verziju? 1.9 najnormalnije radi na w7 x86 i x64 bez ikakvih dodatnih komplikacija. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
1.9 imam. Zato me i buni, idem dodat ikonu i samo mi da prekrizeni kruzic: NEŠ' !!! EDIT: Sad radi ?!?!! 15 puta sam proba, reinstalira ga 4 puta i nikako, sad hoće odjednom. Isuse dragi. Moze lock/brisanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Imam i ja problem s ObjectDockom na Win7... Imam jedan dock na vrhu ekrana. Koristim Chrome i povremeno mi, kada mijenjam tabove, taj dock "dođe" u prvi plan. Iako je namješteno da bude u pozadini "maksimiziranih" aplikacija. I što god namjestim, svako malo mi se vrati u prvi plan i smeta kod prebacivanja tabova. Ne znam je li to zbog toga što je onaj gornji dio Chromeova prozora proziran ![]() Mislim, mogu i preko tipkovnice prebacivati, ali zgodnije je mišem- kad ima više tabova. Je li netko imao isti problem, kako ga je riješio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Hvala na savjetu, ali izgleda da nije do toga... U v2 ima opcija da se dodatno zabrani pojavljivanje kod "maksimiziranih" aplikacija. Ali, izgleda da mene Chrome zeza. Povremeno se kao sam prebaci u pozadinu (a ne radim ništa "teško"- tipa otvaranje nečega u flashu ili tako nešto) i onda slučajno mogu stisnuti i widgete i ikone... Uglavnom, čudno. Budem probao drugu verziju Chromea ![]() EDIT: Stavio "stable" verziju (prije imao betu) i sada mi se čini da je sve ok ![]() Zadnje izmijenjeno od: georgy. 03.07.2011. u 13:46. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|