|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Fifa 2008
zna neko kad stiže i dali će biti dx10? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ma kakav dx 10, preporuceno 1.3 gHz, jad od grafike, igrao demo. Mislim da izlazi u 10. mjesecu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Emergency Scratcher
Datum registracije: Apr 2007
|
ma čitao sam na netu min conf! traži se minimum minimuma strašno!! ajde da ne otvaram novi thread jeli ima kakvog govora o PES7-ici
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
ma na svakom demo-u je jadna grafika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Emergency Scratcher
Datum registracije: Apr 2007
|
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Nemam ![]()
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
sve mi se svida osim grafike i kamere,pes2008 mi je bolji.
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Dec 2007
|
Fifa 2008: - grafika shit - animacije igraca nesto najgore sto postoji (fifa 98 ima bolji motion capture pokreta) - papirnata publika koja se JAKO primjeti tijekom skoro cijele igre - shit konzolaski menu - broj opcija smjesno malen (grafika, kontrole, opcenito sve) - shit support za 16:10 - osjecaj da igras igru namjenjenu konzoli a ne igru koja se moze modati u svakom pogledu (izbornici, lopte, kopacke, stadioni, mreze, itd) ugl, fifu 2008 sam sveukupno igrao kojih sat vremena instalirao pes2008 i razlika je ogromna Pes2008 je bolji u SVAKOM pogledu btw ne kuzim zasto uopce EA izdaje fifa demoe svaki demo ima ogranicenu rezoluciju, nemas glavni menu, grafika je na minimumu, vremensko ogranicenje samog igranja, biras izmedju 2 tima i nakon tog demoa ce netko biti impresioniran i kupiti cijelu igru? ta njihova praksa koja traje vec kojih 7g ako ne i vise, mi ide na jetra |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|