|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
di kupit domenu?
preko koje stranice savjetujete da je najbolje kupiti domenu,po mogućnosti da se nemora sa kreditnom karticom,čitao sam da su provjerene stranice regica.net, dotarena.com, nitko se nije požalio, imate li iskustva? šta preporučate? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
sa hrvatima ne poslujem |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
fiuhost, cro-host, plus, hostingcentar... kod bilo koga kupis... svejedno je
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Zadovoljan sam sa i fiuhostom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Ja sam kupio i kod regica.net i kod dotarena.com. Prvo sam probao regicu jer sam mislio da je bolje ako je neka domaća firma ali mislim da za te pare i takvu uslugu moraju dat više. sad sam na dotarena,com i paše mi jer primaju VISAelectron privredne banke i DNS podrška je vrhunska. Ide mi već pomalo na živce situacija s 'domaćima'. Misle ako su jedini da se ne mora puno ulagat...pa nismo debili da ne vidimo šta se vani nudi za manje para. A većina ostalih kod nas nudi domene samo ako uzmete i hosting. Zaključak: Regica.net je simpatična ali nedam 50 kn a da za to dobijem samo mogućnost mijenjanja name servera Ljudi...NIJE svejedno, pogotovo ako se ozbiljnije bavite tim stvarima.... ne želim nikog reklamirat, al pogledajte TotalDNS što nude dotarena, godaddy i slično pa usporedite sa navedenima. ![]() Savjetujem sve samo ne domaće što se tiče domena, osim ako nije riječ o .hr domenama. P.S. ...i one silne gluposti o 'hrvatskim serverima'.... ![]() Što se tiče plaćanja.... većina ozbiljnih stranica kao opciju kartice nudi i VISU i pod to spada i kartica deviznog ili žiro računa u Privrednoj banci. Ja sam gotovo sva online plaćanja bez problema obavio sa tom VISAelectron karticom. Uplatiš na nju koliko ti treba i to je to. Bitno je samo da otraga ima kontrolni broj formata: xxx Zadnje izmijenjeno od: MadBoY. 17.10.2008. u 02:07. Razlog: postoji tipka edit! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MadModerator
|
početnik007 - na forumu postoji i tipka EDIT koja sluzi upravo zato da ne pises 3 posta zaredom! I ne znam kakve to dodatne usluge mogu davati kod registracije domene? Ako ti samo treba domena, onda je svejedno kod koga registriras (pri tome mislim na ove, nazovimo ih ozbiljnije i poznatije hosting providere) i sta me briga gdje su im serveri? Pa ne mora znaciti da cu kod njih hostati cjelu stranicu... samo kupit domenu...
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
njuskalo ima (po whois-u) hosting u HT-u. Stranica radi stvarno brzo s obzirom na sastav stranice. Jel zna netko kako kupit hosting u HT-u? Nisam vidio nigdje da se reklamiraju za hosting,a mozda nisam obracao paznju. Ili je to neki drugi hosting ali whois ne prepoznaje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ad 1. Postoji ta tipka isto kao išto postoji razlog zašto mi s lijeve strane piše 'početnik' P kao početnik na forumu, a ti vidi koliko u tome ima logike. Ad 2. GOMILA dodatnih i važnih usluga i zar je tako teško prihvatit nečiji savjet u vezi domene a i sam priznaješ da ne znaš o tome ništa. Čak i ako ti treba samo domena, i te kako dobro dođe dobra DNS podrška (MX records) I NIJE SVEJEDNO ...U 80% slučajeva domaći tzv ' hosting provideri ' će domenu koju ti platiš regitrirati na svoje ime, a jeftinije možeš proći samo ako kod njih uzmeš uz domenu i hosting koji je ionako preskup za dobiveno Uostalom postoje na hrvatskom webu dobri savjeti o tome pa pogledajte malo na tu temu. Iz iskustva i gomile bačenih para kad su domene u pitanju: dotarena i/ili regica zbog odnosa cijena/kvaliteta. Dotarena je na engleskom, al je vlasnik firma u Zg, Za regicu nisam čuo da je netko imao problema |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
MadModerator
|
Ne znam gdje si ti kupovao u HR, al do sad sam 10-tak domena kupio u HR i sve su na moje ime... da budem tocniji kupovao sam kod fiuhost i cro-host.
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Hrhosting... 50 kuna po domeni, dobiješ i control panel za domene. Javi se na Live Help pa pitaj što trebaš. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
verio.net Telefonski suport, uvijek ljubazno osoblje, brzi, efikasni, pokazuju maksimalnu brigu za korisnike.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|