|
![]() |
#1 |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
(riješeno) Outlook Express
imam problema sa slanjem posta na Newsgrupu u Outlook Expressu, neće poslat novi post, a i kad koristim OE zna me nekad skinut s neta, ima možda neko iskustva s tim ili neku ideju kaj bi trebalo napravit da se riješi taj problem... Hvala vam unaprijed !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Za odspajanje s neta ima negdje opcija "hang up... nešto" pa potraži. Koji ti je ISP? Jesi li unio njegove news podatke kako treba?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
sam svoj aka
|
potražit ću tu opciju pa javim, news podaci bi trebali biti u redu, a sad ovo ISP (imam T-comov ADSL) ako na to misliš . EDIT: hvala kolega domy, tu je bila caka, trebalo je maknut kvačicu sa tog hung up-a, najljepša ti se zahvaljujem, sam bi teško došo do toga, sry na duble post ma može lock... Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 13.01.2008. u 23:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Za newse stavi kao server news.t-com.hr i upiši svoje podatke za logiranje na mail i točnu mail adresu na koju želiš da ti stižu odgovori.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
sam svoj aka
|
evo da ne otvaram novu temu, jer je opet problem s Outlookom(frend ima problem), ovakva je situacija: nemože postat na news grupe, a mailove uredno šalje, kad želi postat na neku grupu, javlja mu ovaj error: Outlook Express could not post your message. Subject 'dsdf', Account: 'news.t-com.hr', Server: 'news.t-com.hr', Protocol: NNTP, Server Response: '441 437 Too old -- "Sun, 16 Jan 2000 11:07:12 +0100"', Port: 119, Secure(SSL): No, Server Error: 441, Error Number: 0x800CCCA9 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|