|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
mobilni 2500
do koliko ide FSB... i naravno max ili neka prosječna frekvencija gdje je 100 % stabilan.. Ostatak sistema je vrhunski kao i hlađenje trenutno me zanima jer trebam "snage" (sada je bart 222×9,5 ..3000+ full stabilan)...da li se isplati mobilni, i uzeti ga ...ukoliko ide barem 20 % bolje |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
FSB mu ide do kolko ti daje ploča, a mobilci obično idu na 2.6GHz. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
ma daj... što znači ako imam 300 MHz...i on će ići stabilno!? to jednostavno ne mogu vjerovati..nije logično.. pa onda neka naprave drugi oscilator i neka radi na FSB 2Ghz i multipler ×1 ![]() kaj je to logično ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
To vidio kod mene? ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
koliki na 220×11,5 mogu izvući pc marka 2002.. sada imam oko 7000 mogu li dobiti oko 9000? i da je to posve stabilno...nikakav "ali" mi ne smije biti |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Neće ići stabilno na FSB koji možeš naštimati u BIOS-u, nego najviši stabilni FSB ovisi o ploči, ne o procu, i većinom je limit na negdje 220-225MHz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
znači kod mene je nešto pokvareno kada se sistem diže i preko 240 MHz ![]() stabilan je na 232..ali zbog latencija i DDR400 ima loše prolaze... jel to znači da ako uzmem DDR500 da FSB ide sigurno sinhrono na 250 Mhz i na CPU !?...ako je to tako koji quac ne naprave ono s 1 Ghz FSB-a....:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
usput Blade .. koliko imaš CPU marka 2002 na takvim postavkama ? imaš li oko 8500 ili manje ? ,ajde kaži da znam jel se isplati uzeti mobilca |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: mobilni 2500
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
DA IDE...ALI ...ALI ovaj BIOS koji sada podržava stand by...ima čudne odnose s procesorom ako mu je množitelj drugačiji od 9,5-11 zašto...ne znam ustvari sada je FSB 222×9,5 i radi brzo i stabilno No ide on i do 11 ali se počme grijati , a na 10 i 10,5 ukoliko mi nestane struje (ovdje je to stalno, dnevno) onda moram ići na reset Bios postavki..iako s prijašnjim Biosima to nije radio ,ali nisam imao taj famozni stand by koji mi mnogo znači.. to je razlog ukoliko ga vratim na 200 Mhz to je toliko usporen komp iako dignem na 11 ili 11,5 da jednostano nema smisla trebam Atlon FX91 ..puno matematičke snage .., a Inteli koji su brzi koštaju kao auto primjetio sam da Athlon nekako radi lakše ako se diže FSB i spušta množitelj..valjda zbog specifičnosti posla koji radim.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
CATIA CAD-CAM-CAE Sada sam se specijaliziro za CAE ..simulacija i analiza.., odnosno po domače...pstatički i dinamički proračun konstrukcije u realnoj okolini...prilikom exploatacije tako nekako.. Samo nemojte o Auto CAD-u...jer mi se đigerica od tog smeća okreće |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|