|
![]() |
#1 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Što da napravim? Ve-mil
Ve-mil problem, jednostavno ne znam što više napravit pa se obraćam vama na forumu. Lijepo sam preko neta naručio Philipsovu budilicu za ženu pod bor 20.12. i isti dan ju uplatio preko intreneta (po njihovoj ponudi koju su mi posalli na mail) i poslao potvrdu uplate. Naveo sam da mi dostave i preko neta i dodatno na mail kad sam slao potvrdu uplate da ne bi zaboravili. 27.12. još nije stigla philips budilica, šaljem im mail. Lijepo isti dan odgovaraju šaljemo, Philips na dostavu odmah. I od onda sam poslao još 3 maila i ni na jedan ne odgovaraju, ne telefon ih ne mogu dobit. Ništa! Naravno danas je 04.01. i budlice još nema. Dakle Ve-milu treba 15 dana da pošalje dostavu, a pošto je danas petak sutra isto neće stič, dakle min 18 dana ako pošalju uopće. Jednostavno ne znam što da naparavim. Ne želi mi odgovorit na mail a novac je kod njih. Da sam u Zagrebu rado bi to riješio, ali sam u Umagu. Da ih prijavim udruzi za zaštitu potrošača? ili što? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Ne opravdavam ve-mil, ali to je dio godine kada se mnogo toga šalje i prima po skladištima. Nisu ti smjeli obećati ako nisu u stanju ispuniti dogovoreno. Ne znam kakvo je slovo zakona, ali raspitaj se na forumu potrošača.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
meni nije jasno zakaj jos uvijek kupujete od ve mila preko neta kad je vec ovdje bilo milijun topica bas o tome kako ne postivaju rokove isporuke i kaj ja znam sto sve ne ![]() inace, ako su ti u ponudi napisali da je rok isporuke tipa sutra a jos ti nije stiglo mozes traziti da ti vrate novce...ako su ti napisali rok isporuke cca xx dana mozda im dobavljac nije na vrijeme isporučio robu pa zato kasne? ne opravdavam ve mil, ni u kom slucaju, ali iz iskustva znam da je jako zahebebano kad ti dobavljac u 4 tjedna ne poslje niti JEDAN primjerak traženog proizvoda a ti imaš naručeno 270 komada npr...i ne možeš ljudima objasniti zakaj toliko čekaju na robu ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vidim ja da ti neće bit druge nego zaletiti se do Rijeke sa kopijom maila i ganjat ih sve dok ne budeš imao budilicu u ruci. btw, znaš da su otvorili drugu prodavaonicu u Ri i baš ta se više bavi audio/videom nego informatičkom opremom. Nalazi se na Koblerovom trgu tj. u zgradi bivše Robne kuće Varteks pa bi ja prije išao tamo nego na Brajdicu.
![]() |
#6 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Ma tako ću i napravit dolazim za sljedeći vikend u Opatiju predat magistarski i onda ću u Ve-mil se zaletit. Vidjet malo novi dućan. Ali najviše me grize što je lik rekao "da evo poslat ću je na dostavu" Dakle ona mora biti tamo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
tisuću puta sam se našao u situaciji, kad ljudima trebam objasniti gdje se nalazi "prva" poslovnica od ve-mila. sad bude malo lakše ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|