|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
overclock 7600gt
moze mi neko reci neki dobar program za overclock grafe 7600gt koji ima funkciju i testiranja i automatskog clockanja tipa ati tool... i dokle bi mogo otprilike klokat grafu sa normalnim hlađenjem.. sada mi se temperatura vrti od 50 do 60c jel to normalno za tu grafu? |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ati tool.
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
kako se nemoze sa ati tool kad sam ja svoju 7900gt uredno dizao preko toga ? evo sta kaze sluzbeni page Support for overclocking for NVIDIA cards
#7 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
mora ici bez ikakvih problema sa ATI Toolom... evo koje sam ja grafe dizao sa njime: Gigabyte 7800GT Galaxy 7600GS Leadtek 7900GS Gainward 7600GT i trenutno Gainward 7900GT i sve radi odlicno, onaj artefact tester je prehebena stvar za nac otprilike stabilan takt na brzinu te nakon toga samo jos potvrdis sa 3Dmarkom ili igrama ![]() alternativa bi ti mogao biti isto odlican Riva Tuner (po meni cak i bolji od ATI Toola), ali on ti nema artefact testera pa mozes recimo kombinirat oba programa ![]() Zadnje izmijenjeno od: maX. 02.01.2008. u 23:28. |
![]() |
![]() |
#8 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
150 puta prožvakano...Koristiti Tražilicu i čitati stare teme...imaš jako puno o tome. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|