|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Dec 2001
|
Problem s vađenjem
Naime imam nvidia TNT2 M64 grafićku. Kako namjeravavm kupiti novu tako sam pokušao ovi izvaditi iz AGP slota. No imam problem kad povućem grafičku iz slota izlazi samo kraj na kojemu je konektor za monitor druga strana ne mrda na nekima sam slikama vidio da je na toj strani nekakva kao kukica. Bojim se vući da nesto ne pukne. Maticna je MSI K7T Turbo. Sta trebam ućiniti. tu je i nekakva polugica sta ja znam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
sta sve covjek nece cuti ovdje ![]() vjerovatno na drugom kraju AGP slota imas malu polugicu (bijelu vjerovatno) koju moras pritisniti prema dolje, nesto kao ono kod ram-a........tako je kod mene ako nije to onda ti se kartica malo palila unutra pa se zavarila s slotom ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Da, radi se o tome sto ti "kopca" neda karticu van. lijepo ju stisni da se otvori (kao sto je greg rekao, isti je patent kao memorija) i eto rijesen problem.
![]() |
#4 |
matroxfanatic
Datum registracije: Nov 2001
|
Ti osiguraci za AGP utor znaju biti i u obliku da se metju na sam AGP port kao "sokna" (hehe, kako to blesavo zvuci), tako da se ta kopca moze metnuti na bilo koju plocu s AGP utorom (ne i na AGP Pro utor). Takve kopce su obicno crne boje, tako da ih ljudi znaju ne zamijetiti.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
hahaha...zakon ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Dec 2001
|
Bas kako je kolega rekao i ide okolo cijelog agp utora zato me i bilo strah jako vući no uspio sam tako da zahvaljujem svima koji su mi pomogli. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|