Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 28.12.2007., 03:37   #1
domina
Premium
Moj komp

domina's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Gdje kupit dvd-rom za laptop?

Dvd prža na laptopu mi je rinula, vec prije mi je kiksala, pa sam ga otvorio, procistio i sve je bilo u redu, al jednostavno je doslo njegovo vrijeme )
sad me brine sto necu moc stavit win na novo ak mi krepaju ) jer lap je svasta proizvio i ima par kb bad sectora, pa mi se win tu i tam znaju srusit da vise nece ni bootat. pa me zanima gdje se moze kupit dvdrw prza za laptop i kolko odprilike kosta?
imam gericom supersonic pcie kn7
sadasnji dvd rw je usisni, i dal cu moc unutra stavit normalan dvd uredjaj, znaci da nije usisni?
domina je offline   Reply With Quote
Staro 28.12.2007., 09:29   #2
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Evo možeš ovdje, ali znaj da nije jeftin sport. Ako kupiš, obavezno isprobaj jer se zna desiti da su neke prže nekompatibilne s laptopima zbog svojih fizičkih dimenzija i načina priključivanja na ide port.
http://www.mikronis.hr/shop/category.asp?catid=71

Postoje i usb prže koje su nešto jeftinije. Samo što ćeš ti morati mijenjati i hard obzirom da ima bad sectore. Nisam baš siguran da ti se to isplati jer danas za relativno male novce možeš kupiti novi lap koji će biti i brži i bolji.
Oglas

Oglas
Staro 28.12.2007., 18:20   #3
domina
Premium
Moj komp

domina's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
aha, oke, pogledat cu,pa makar kupio usb cd rom tek toliko da mogu inst windowse )
a hard necu kupovat jer u planu je desktop racunalo, a laptop ce mi bit tek toliko da ponekad mogu otic s racunalom..
domina je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno