|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Gdje kupit dvd-rom za laptop?
Dvd prža na laptopu mi je rinula, vec prije mi je kiksala, pa sam ga otvorio, procistio i sve je bilo u redu, al jednostavno je doslo njegovo vrijeme ![]() sad me brine sto necu moc stavit win na novo ak mi krepaju ![]() imam gericom supersonic pcie kn7 sadasnji dvd rw je usisni, i dal cu moc unutra stavit normalan dvd uredjaj, znaci da nije usisni? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Evo možeš ovdje, ali znaj da nije jeftin sport. Ako kupiš, obavezno isprobaj jer se zna desiti da su neke prže nekompatibilne s laptopima zbog svojih fizičkih dimenzija i načina priključivanja na ide port. http://www.mikronis.hr/shop/category.asp?catid=71 Postoje i usb prže koje su nešto jeftinije. Samo što ćeš ti morati mijenjati i hard obzirom da ima bad sectore. Nisam baš siguran da ti se to isplati jer danas za relativno male novce možeš kupiti novi lap koji će biti i brži i bolji.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
aha, oke, pogledat cu,pa makar kupio usb cd rom tek toliko da mogu inst windowse ![]() a hard necu kupovat jer u planu je desktop racunalo, a laptop ce mi bit tek toliko da ponekad mogu otic s racunalom.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|