|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
ADSL 2 komp. BiH
E ovako želio bi spojiti dva kompjutera na ADSL. Čitao sam da se to može uraditi da se modem (prebačen u ruter mod) spoji sa switchom i onda na switch spoje kompjuteri. Ako je tako može li mi onda netko potanko objasniti kako se to radi (tj. prebacivanje u ruter mod) i preporučiti neki kvalitetni switch kvalitetan. Ako ne može tako može li mi onda netko objasniti kako se to radi. Modem koji imam je: HUAWEI SmartAX MT882 hvala svima koji su spremni pomoći |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
dakle, ti imas samo jedan mrezni izlaz na tom modemu (koliko sam ja skuzio) i po meni bi bilo najjednostavnje da nabavis jedan switch u koji ces spojiti taj jedan a iz njega dobiti vise izlaza . . ja npr imam slicno rijeseno sa d-linkom koji ima 5 komada. . jedan ulazi i na njega se spajaju 4 kompa. . a modem netrebas prebacivat u nikakav mod. .. ako grijesim, molio bih da me netko ispravi . . nadam sam da si skuzio . . ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|