|
![]() |
#1 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Fotoaparat u najjeftinijoj klasi
Pozdrav. Moj kodak c613 je napokon ispustio dusu. Bolje receno ispustio kristale iz LCDa, no nebitno. Nakon godinu i pol izlazaka, padova, pijancevanja, lovljenja baterija po podu svih zivih i nezivih klubova (ukljucujuci i bubbine konobe) napokon je rekao dovidjenja. I to u mom ruksaku za vrijeme predavanja ![]() Uglavnom treba mi opet fotic za allround upotrebu koji ce biti cvrst i sa vise manje zadovoljavajucom kvalitetom slike sa obaveznom mogucnoscu snimanja videa sa zvukom. Da mi stane u djep i da ne placem (previse) kad ga unistim. Takodjer bi bilo lijepo kada bi mi netko mogao reci ko je uvoznik za kodaka da pitam kolko kosta novi LCD, ako je parsto kuna da mozda investiram radje u to. |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Sto se tice fotica nemam pojma. A zastupnik je http://www.anigota.com/pages/?clang=hr |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
JDM
|
Upravo razgovarao sa servisom (prvo sam mislio da nisu zastupnici jer nema broj od servisa) i kazu mi je da je zamjena displaya 240kn sa rukama. Nis sljedeci tjedan bum to otisao napraviti. Moze lock ili cemo razglabati jos malo? ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
felksavi... http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=986 pro fotić, dere a470 po svim aspektima, a jeftiniji je + 2gb kartica u paketu. |
![]() |
![]() |
#7 |
JDM
|
koj ce mi to racku kad ovaj popravim za 240kn (ako je tocna informacija). Tak me zaboli za neku sitnu razliku u slici. Meni je taj fotic "peri deri" za izlaske, pijancevanja i slicno. Da ne placem previse kad mi padne u pivu ili niz stenge. |
![]() |
![]() |
#9 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004