|
![]() |
#1 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
asus a8n sli deluxe nema slike
evo uzmem plocu sa foruma,prvo paljenje bez diska i bilo cega osim mema,proc i grafa...udem u bios,podesim sat i datum,save&exit i nema vise slike....skidam manual sa neta,i vidim CLR cmos je kad su spojeni pinovi 2 i 3 ,a ja sma tako usao u bios...tako je dosla ploca....premjestim jumper na 1 i 2....i opet nista,svi ventovi se vrte,proc se zagrije,cipset topao,cipovi ostali na dodir topli,cak i ako nisam spojio molex u plocu a stavio grafu u drugi pciX utor svijetli crvena ledica...inace zelena ledica svijetli ok....kad maknem memoriju pisti da nema memorije......vadim bateriju....i opet sve normalno osim sto nevidim sliku....frafu sam kupio nocu i probao na drugom kompu i sljaka bez beda....sta dalje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kako ti stoji onaj SLI bridge? Ako imaš jednu grafu, trebao bi biti u normal modu...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
sli bridge pise single card i tako je stavljeno...jucer probao i sa drugim memorijama,navodno ima problema sa kingmaxom....stavio sam adata,vdata,geil....u sve utore ,sve se vrti,bentovi,griju se cipovi...ali slike nema....cudno kak sam jednom uspio uc u bios,i to u manualu pise da je clr cmos(postavke jumpera)...i samo promjenio datum i vise nista nema ![]() katastrofa.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|