Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 25.12.2007., 13:27   #1
tihomir
Premium

tihomir's Avatar

Datum registracije: Jan 2002
Za sve vlasnike Winfast TV2000 XP Expert/Deluxe

Pozdrav svima...

Prije koji tjedan naletio sam na ovaj maleni ali iznimno koristan i upotrebljiv program za upravljanje Winampom, Media player classicom i sličnim programima svojim CoolCommand daljincem od Leadteka.
Čar u svemu je jednostavna upotreba, treba vam par minuta da odredite koja će tipka što činiti, i igra počinje... Omogućeno je i korištenje tipkovničkih kratica, pa je jedino što ograničava upotrebu daljinskog vaše potrebe (odnosno nedostatak istih)... Sve u svemu, predobar program, a iz opisa koji sam dao (tako jednostavno a opet toliko moćno) lako je zaključiti da potječe iz Rusije (s ljubavlju ili ne ne znam)...

http://users.cjb.net/bytencoder/wf_remctrl.html
tihomir je offline   Reply With Quote
Staro 25.12.2007., 18:49   #2
TXS
TXS
Moj komp

TXS's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor tihomir Pregled postova
Pozdrav svima...

Prije koji tjedan naletio sam na ovaj maleni ali iznimno koristan i upotrebljiv program za upravljanje Winampom, Media player classicom i sličnim programima svojim CoolCommand daljincem od Leadteka.
Čar u svemu je jednostavna upotreba, treba vam par minuta da odredite koja će tipka što činiti, i igra počinje... Omogućeno je i korištenje tipkovničkih kratica, pa je jedino što ograničava upotrebu daljinskog vaše potrebe (odnosno nedostatak istih)... Sve u svemu, predobar program, a iz opisa koji sam dao (tako jednostavno a opet toliko moćno) lako je zaključiti da potječe iz Rusije (s ljubavlju ili ne ne znam)...

http://users.cjb.net/bytencoder/wf_remctrl.html
meni zone alarm blokira link
Oglas

Oglas
Staro 25.12.2007., 19:36   #3
beavis
Premium
Moj komp

beavis's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Remotty je bolji od ovog polu proizvoda, ali nemoze besplatno (barem ja nisam naso).Ali kako se kaze koliko para toliko muzike, hvala na linku.

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na