|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
lcd monitor zviždi i gasi se
posjedujem AOC LM729 - 17" LCD Monitor http://reviews.cnet.com/lcd-monitors...-30536200.html monitor ce uskoro navrsiti 2 godine i do sada me je jako ljepo sluzio komp je kroz te 2 godine bio na lad partijima i dosta putovao radio 0-24 kroz te 2 godine ali sada su poceli problemi najme podeseno mi je da se ekran gasi sam nakon 10 min inaktivnosti u windovsima i kada se vratim u win i ekran se sam ne zeli upaliti nego ga moram na gumb paliti i gasiti i kada se upali zvizdi cvrci ili krijesti nemam pojma kako bi opisao zvuk i nakon sto ga upalim sam d sebe se ugasi nakon 5 sekundi i moram ga 5-6 puta ponovo paliti jer se svaki put sam ugasi i nakon toga radi normalno u cemu ej problem i kako se moze popraviti posto para za novi nemam |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Što nemaš garanciju 3 godine?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
dajte ljudi pomozite ovo je davno postano i nitko niej odgovorio najpije je bilo samo na pocetku i kasnije sve duze i duze ali sada se stalno gasi svakih 10 ili manej sekundi mozete li mi makar reci dali ej to do windovsa grafe napajanja ili je do ekrana da ne kupujem novi ekran bez veze |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|