|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
LCD za cca 7000kn?
Trebalo bi se ići u shopping danas, sutra pa sam neodlučan: Philips 32 PFL7962D Samsung LCD 32" LE32R87BD Samsung LCD 37" LE37S86BD Sony KDL-32P3000 Gleda se sa cca 2 - 3 metra udaljenosti Ovaj prvi philips ima i u inačici bez Ambi lighta i 1000,00kn je jeftiniji. Ako smatrate da je plasma bolji izbor, navedite model.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Od nabrojanih Philips definitivno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
ako si već razmišljo o philipsu bez ambi lighta, znači o modelu 7782d u technomaxu, imaš i u metrou na akciji model 7772d (~5500kn), koji se od modela 7782d (~6500kn u Tmaxu) razlikuje samo po boji stalka i okvira po boku televizora. ambi light nije ništa tako spektakularno, više je fency, nego neka potreba, tako da je moja preporuka model bez ambi lighta.
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Zašto technomax neda pristup na hyperlink? grr Pa uzeo bi crnog u svakom slučaju. To je kao novi model philipsa, a veseli me ugrađeni digitalni tuner. Nije neka velika frka, dodatni se kupi za 300kn, al čovjeka veseli jedan par žica manje ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Gledao sam na ulazu u Technomax u Tower centru u Rijeci neki ogromni ekran sa Ambilight okvirom. Meni se sviđa. Samo mi je cijena bila malo nepristupačna - samo 30k kn.
![]() |
#6 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Neznam ako je netko vidio ali u metrou ima Philips 42''(107cm) LCD PFL 3312/10 za 6000kn,e sad jedino vidi mislim da će ti to biti malo preveliko za 2-3 metra ali po meni best buy.Pa ako je netko uzeo ovaj TV nek kaže dojam jer me zanima oće HDMI normalno radit ako se spoji na komp,naravno grafa mi je isto HDMI...
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
ja sam gledao malo ovaj ambi light i da sebi kupujem obavezno bih uzeo kad gledaš film u mraku manje se oči umaraju .. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|