|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
USB device not recognized
Prvi puta kad sam spojio digitalac usb-om na komp sve je funkcioniralo, pa sam ga spojio na TV i tamo je funkcioniralo no nakon toga više nije htjelo na PC-u, već mi izbaci ovu poruku.probao sam i na drugom kompu i ista stvar. Radi se o win XP pro SP2 i digitalcu olympus fe-280. samo da velim da mi usb stick normalno radi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Imaš li neki drugi USB kabel? Fotoaparat ovako normalno radi?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
fotoaparat normalno radi spojio sam ga na TV i sve funkcionira..probao sam ga spojit na par kompova ali nema pomaka opet prijavljuje istu poruku..usb konektori na kompu mi rade jer sam provjerio usb-stickom i mp4 playerom..na cd sam pronašao drivere za fotoaparat(E:\win98usb\Win2kXP) i tamo su dva file-a:OLCAMUDP.INF,OLCAMUDP.SYS. probao sam instalirat s device manager-a.al ništa, pa sam ih prekopirao u windows/system32/drivers...neznam više šta da radim memorija mi je puna, a ja trebam slikat ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|