|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
network cable unplugged, a nije.. help!!
Imam problem: imam 2 kompa i laptop. želio sam laptop spojiti s kompom1 direktno mrežnim kabelom, no kad ih spojim, oba kažu da je kabel unplugged, a ledica oko priključka ni na jednom ne svijetli. Kad tim istim kabelom probam bilo koji od ova 2 spojiti s kompom2 sve radi kako spada i ledice svijetle... Ali to mi ne pomaže... Zašto ne mogu spojiti komp1 i laptop. HITNO HELP!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N6 Brušeno- N12 Turpijano
Datum registracije: Oct 2006
|
Crosover kabal rješava tvoje probleme. To je utp kabal sam kontra skrimpan
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned, teška spamara
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Aj molim te daj neku link sliku da vidim kako taj crosover izgleda. Jel izgleda isto kao utp? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
ili ova jos 'slikovitija' http://www.conniq.com/images/Crossover.gif samo preslozis zice prije nego stavis konektor (ako nemas konektor i alat za krimpanje, onda prerezi kabel negdje pa tamo preslozi zice... bit ce malo posla, ali bar radi ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Banned, teška spamara
Datum registracije: Dec 2007
|
Kao što vidiš u ovom postu da sam se iz***ao ko pas i nisam spojio komp. To sam sve radio sa sljedećim kabelima. Evo čitam što je na njim 1)Patchcable Cat.5e,UTP,yellow ...netrebam dalje nabrajat svi su patch cable cat5e. Znači mogu manualno to isprebacivat? Meni se laptop i komp tim kabelom prepoznaju, ali router gigaset 555se i bilo komp bilo laptop ništa. Možda mi router zahtjeva cross? Znaći jednu stranu kabela (bilokoju) ostavim istu a drugu crossanu po shemi? Zadnje izmijenjeno od: Marin@. 24.12.2007. u 01:40. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|