|
![]() |
#2 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() Konačno. Iako mislim da se ne isplate uzet cijeli kompleti. Uzmeš samo blokove za CPU, GPU i NB, možda radijator, a ostalo nabaviš. Pumpu posudiš od ribica u akvariju. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Za kolko bi se okvirno dalo složit vodeno od komponenti(ultratiho), a da su blokovi(3 kom) spojeni paralelno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
tko još osim linksa driži vodena,a da nije aqariusII ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
brijem da niko vise al sam sad malo gledo, pa ovo vodeno komplet za 900 kn fakat ne zvuci lose ![]() jel zna neko kakvo je u usporedbi sa mystijem, bas si sad gledam kupit vodeno pa neznam kaj da radim?? mislio sam uzet mystificator, al u ovom kompletu iz linksa dobijes i blok za VGA i northbridge!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Treba kaj skurit??
|
Pa kaj nije bolje pičekat da dobiju komponente pa onda uzet samo blokove, a ostalo nabavit drugdje. Ispast će jeftinije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
i ja isto brijem da ce ispast jeftinije, al ovak kupis komplet za malo vise love i onda kasnije samo nadograđuješ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ljudi zračunajte se ono od 900 je drek. Jer moraš naplatiti ime carinu priejvoz marža itd. A ak niste vidli uvod vod eje na kraju bloka, kaj znači da se voda zgrije dok dođe do jezgre. Kod Aseteka je uvod drito na jezgru - optimalno. Mysitificator ima bliže jezgri uvod al nema na centru zbog držača
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Treba kaj skurit??
|
Pa i ovak možeš nadograđivat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
mislim da nema smisla sam radit vodeno, osim one osobne satisfakcije koju pruza. jel kvaliteta nece bit ko ova komercijalna, ni ko mystijeva
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Ja bi najradije zel u Linksu Blok i Kiler, al to će me koštat ko sv.petra kajgana.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
(°_°)
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#13 |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
kada vidim ostala vodena, ovo moje Asetek WaterChill je zakon! Isplati se dati vise para i imati pravu stvar! Ova jeftina vodena su sranje! EVo sada sa m overclokiro svog athlona XP2500 na 2.4GHZ 1.95V i max temp mi je 50 a radna 40! Živjeli!
![]() |
#14 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
Eheim pumpa OBVEZNO, sve ostalo - koliko para toliko i temepratura ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|