|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
NF7-S rupe za cooler oko SB
Da li NF7-S rev 2.0 ima rupe oko SB-a za montiranje coolera? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
nema.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Hvala. Ima li neka bolja matična od NF7-S ispod 1000 kn? Ili da pričekam novu reviziju AN7? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Headbangig Grunf!
|
otkad je 8RDA+ bolja od NF7-S???
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
Da, Nicholas, podsjeti me da te zalemam kad se vidimo. "Ima mjerenje preko diode, mislim..." ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
Ajde, izvukao si ze zbog zasluga za narod, da nije bilo tebe, vjerojatno bi uzeo MSI ploču ![]() Osim toga, malo je falilo da ne kupim 8RDA+ ponovo, predobra je to ploča, a razlika od 200 kn između 8RDA+ i NF7-S je malo prevelika, IMHO. E, da, tko će prije mobilnog Barta, ti ili ja? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
da se malo vratimo na topic... ako nema "rupice" oće raditi kombinacija zalman pasivac+zalman dvokomponentno ljepilo na sb navedene ploče??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Guest
|
Citiraj:
Inače je super. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
jel zaje*ancija skinuti stock sa NB i staviti zalmanovog plavca??? jel treba vaditi MBO iz kučišta??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Pa, postoje dva odgovora na tvoje pitanje. DA i NE. slučaj DA: Imaš montiranu ploču u kućišti i kupio si NB hladnjak i kaniš ga montirati. Moraš izvaditi ploču da bi sa stražnje strane istisnuo 2 pimpača koji drže stock fan. slučaj NE: Kupio si novu ploču i NB hladnjak. Montaža se vrši prije postavljanja u kućište, po istom principu. Kao što vidiš i ja imam tog plavog Zalmana i koristio sam slučaj DA. Malo zafrkancije, ali se isplati. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
Da se razumijemo, sa šarafcigerom se može doći do kopče bez greške, samo nije baš spretno ako mijenjaš grafe svaki drugi dan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
nepoznata životinja
Datum registracije: Dec 2002
|
A znaš kaj mene muči, s obzirom da je plavi zalman (NB) dosta blizu samom socketu nisam siguran dali neki veci pasivac moze stati, ili onaj zalman plosnati okrugli veliki. Jeli ko mjerio ili zna mozda iz iskustva? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Headbangig Grunf!
|
Kaj se tice stock NB coolera dobar je prvo vrijem etada je jos tih, poslije postane naporan i bucan. Kolicina paste koja je stavljena na NB je kriminalna. Kaj se tice plavog NB-aZalmana i 7000A CU, imas na Zalmanovom siteu www.zalmanusa.com ( taj site jer te malterira s korejskim znakovljem) tocan opis koliko sve mora biti udaljeno. Hm sve si nekak brijem stavit svoj stari NB cooler na SB malen i plitak ( ipak je hladio SIS 745) Pa bvi za SB trebao bit dovoljan
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
nepoznata životinja
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja sam nasao na engleskom i NF7-S je inkompaktibilna, samo možda je to za reviziju 1.xx bilo. A iovako mi je tih komp ( volcano 11 xaser baza i papst) samo je sad sys 33 a cpu 51 pa sam mislio malo to poboljsati.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Headbangig Grunf!
|
7000A CU ide na NF7 imas na Vidi´jevom siteu kak to zmontirat fora je i tome kaj radis suprotno od onog aka je u upustvima nevedeno.
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Kolko je vama bilo paste ispod zujalice? Meni je sve bilo natopljeno pastom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
Meni je bila tona paste na sredini NB-a (negdje 40% površine, ako i toliko), ali po rubovima ništa. Ajd, bar nisu stavili žvaku... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
Hehe, sad sam se sjetio, uzeo sam isti miš kao i ti. I kućište (ali bijelo ![]() ![]() I bow down to you, my guru ![]() ![]() Jesi uspio klokati Barta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|