|
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: ne ulazi
Citiraj:
isuse kakvih morona ima okolo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
matroxfanatic
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Re: ne ulazi
Citiraj:
![]() Uostalom, nije on kriv, decko jednostavno nema taj talent. hehe Sorry, Beren, ali moram te malo zezati ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Hmm, sorry greg, ja ne visim toliko na forumima pa ne znam sve tajne forumske mudrosti...kao ti. Inace pisalo je ne ulazi, s razlogom. A kaj se tice ovog 'konja' i 'morona' tak si mozes frendove zvat doma, a mene ne. ![]() Balkan... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Ma, koda beren nezna da moze pogledat svoj sig na starim topicima... Ovo je on posto da bi MI procitali kaj on ima u sigu, kaj ne???? Moro bi si ja smanjit sig.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
..
|
Re: Re: ne ulazi
Citiraj:
pa sad odite zajedno negdje na jedan kratki galop... (beren nije islo tebe) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Re: Re: Re: ne ulazi
Citiraj:
![]() o kojem kodu pricas????smanjio je font i promijenio boju slova.....oces reci da psyduck to nije znao sam...????nekako sumljam bit ce da je sbp u pravu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
..
|
Re: Re: Re: Re: ne ulazi
Citiraj:
a inace istina boli...vjeruj mi to sam primjetio kod skoro svih ljudi...ne zelim tebe kritizirati niti nista slicno ali svako a i ti ima neke crne tocke u zivotu koje mu se nesvidjaju...i kada ti to neko nabije na nos da vidis da istina boli...tipa slucajno si zeznuo neki poslic od puno para i sam si sebi kriv a onda ti ja nabijem da jesi bedast kaj si to tak zahebo..pa mi ti reci da tebe to ne boli...mos mislit... END of my little free of charge philosophy class..thank you very much and i hope i was boring... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
pa nemora biti einstain da bi napisao to malo koda..... jebemu ja nemam pojma o html-u......jedva se sjetim kako link ide ponekad ali svi forumi koriste vecinom pojednostavljene verzije (ionako ih je pola UBB i VB) pa stvarno i tukac moze sam shvatiti......... uostalom, ako neznas otvoris reaply negdje na nekom topicu i opalis par "gotovih" kodova koje tamo imas i napravis copy/paste...... ali to je vec pitanje inteligencije i snalazenja u prostoru i vremenu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
PC Ekspert šerif
|
Greg cinjenicno stanje je da ti imas cca 750 postova na ovom forumu, a na drugim forumima imas najmanje jos tolko jer sam te vidjao na monitoru. Naime , news flash, ima ljudi koji nisu toliko na forumima kao ti i ne zamaraju se kicenjem postova i slicnim transcendetalnim mudrostima vjecnih forumasa. Cini se da sam ja jedan od njih posto dolazim samo na ovaj forum , a i na njemu imam ukupno cetrdesetak postova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
matroxfanatic
|
Citiraj:
Ne kontam, kaj si htio time reci?
![]() |
![]() |
#13 | |
matroxfanatic
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#14 | |
matroxfanatic
|
Re: Re: Re: ne ulazi
Citiraj:
![]() |
![]() |
#15 |
PC Ekspert šerif
|
Da vidimo, kaj je tu tolko tesko za shvatiti, ja nemam vremena ni mogucnosti visit na forumu, a i da imam sumanjam da bi visio toliko ka ti i greg. S obzirom na tu cinjenicu nisam imao prilike upoznati se sa svim opcijama ovog veselog komada software-a (citaj forum). Ja dodjem, postam nekaj svakih mjesec dana, sa normalnim tesktom, mozda stavim neku varijantu smajlica. Onda naletim na isfrustriranog forumasa koji mora pronjuskati svaki thread i dodjem pod njegovu presvetu flame paljbu bez ikakvog razloga. A zasto, zato kaj je njemu dosadno i nema preca posla nego nazivat ljude po forumu konjima i moronima zato sto , pazi sad, ne znaju napredne opcije ovog foruma + po sitno HTML i vB. Jel sad razumijes?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
tako je psyduck...razvali ih..JA BIRAM TEBE! NAPAD ...NAPAD...ČIME GOD ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
matroxfanatic
|
Citiraj:
Nemoj se bespotrebno kachiti s ljudima, pogotovo onima koje neznas (tko zna, mozda je netko osiguran kod Mafije). ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
cuj ja na forume potrosim nekih 25 minuta dnevno istina..... ali sam koristio rucno pisani html (ubb,vb nije sad bitno) valjda jedino kad sam ovdje smanjivao sig i to ne da bi ga ukrasio vec smanjio....iz istog razloga nisam pisao model coolera i vrstu materijala od koje je kuciste napravljano kako nekim pada na pamet druga je stvar sto si ti izgleda totalno nefleksibilan ukoliko si hardweras kako premec kaze.......da bi se znalo napisati malo vb koda stvarno netreba danonocno pisanje po forumu..... isto ko sto forum daje gotove kodove pa napisati nesto crveno ili malo i nije neki problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
PC Ekspert šerif
|
Ti izgleda imas problema sa razumijevanjem pisane rijeci. Ja vB u zivotu nisam koristio i ne vidim zasto bih ga sad pocinjao po sitno uciti da bih sredjivao fontove u signature-u. Isto tako nisam pridavao paznje gotovim kodovima koje nudi forum iz jednostavnog razloga sto mi ne trebaju. Pitao sam kolegu (msvrtan) i on mi je dao 'piece' koda koji sam upotrijebio. A to da sam ja hardware-as (sto je diskutabilno) ne znaci da nemam pojma o software-u i programskim jezicima, dapace. A kaj se tice kacenja sa ljudima, mislim da se u ovom slucaju imam razloga kacit posto netko dovodi u pitanje moju informaticku pismenost... ![]() E da, i tvoj HDD se ne zove Seegate nego Seagate. Mozda tebi isto fali jedne vrste pismenosti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
matroxfanatic
|
Citiraj:
Citiraj:
Sere jedan, sere drugi. Kako ce to zavrsiti, tko bi ga znao...
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
tko ce iz svega profitirati???baba koja na placu prodaje lopate ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
matroxfanatic
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
PC Ekspert
|
Lopate od Adamantiuma (Vorpal Lopata +3) povoljno prodajem ili mijenjam za set Pokemon nozeva za klanje istih. ![]()
![]() |
#25 | |
Premium
|
Citiraj:
znao sam nekad davno ici na nju, bio je uzitak gledati tinky winkya (jel se tako zove) kako izgara na privezan za ukopanu raketu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
..
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
PC Ekspert
|
Adamantium je legendardni materijal. Nesto izmedju dijamanta i titaniuma. Tolkienov izum. Cijena? Sitnica.
![]() |
#28 | |
..
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |