|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Kad mijenjati procesor?
Hi! Eto me opet sa slicnim pitanjem. Prošli put nije bilo mnogo 8800GTS/GTX u uporabi, a ni većih monitora, pa pitam ponovo. Imam s 939 X2 4200+, 4GB RAMa i 6800Ultra na DFI LanParty Ultra... Planiram mijenjati grafičku i razmišljam o 8800GTX ili ću pričekati novu generaciju pa da može vrtiti i nova DX10 čudovišta na 1680x1050. Zanima me isplati li se ovo pojačavati tako jakom grafičkom ili mi je procesor preusko grlo za nove igre i na ovako visokoj rezoluciji. Hvala puno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
taj procesor mozes OCati na razinu nekog 6000+ ako imas imalo bolji cooler od stocka a danasnji naslovi ne traze vise od toga (ma koliko neki zeljeli da je drugacije ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Hvala na odgovoru Nemam vremena za igranje do proljeća pa ne bih ništa mijenjao...zato i razmišljam pričekati nasljednicu 8800GTS ili 2900XT. Kopkao me proc. Znam da je na rezlucijama većim od 1280x1024 uglavnom kočnica grafička al postoje i donje grnice za proc. Konfa mi zadovoljava sve ostale potreb pa bih to ostavio bar još 2-3 godine, dok ne izađe novi Phooshop (CS4). X2 4200+ je, dakle, dovoljan i za najnovije igre (malo bih ga ocao, ne previše jer ta serija ionako ne ide visoko)? Super ako je tako ![]() Hvala Sve najbolje ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|