|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Nesto My Documents iz Win Explorera (XP i SBS)
Problem; nesato mi je My Documents folder (shortcut) iz Windows Explorera (My Computer), no svejedno My Documents se nalazi na svojem mjestu, te u exploreru se nalazi u Folders normalno??? ![]() To se desilo nakon što je moje računalo dodano na SBS server... Prema Google-u riješenje je da se u registry doda key gdje piše moj username i put do my documents foldera, no međutim to sam napravio i nije riješilo stvar. Prema Microsoftu to je Bug, kod OEM windoza, kada se promijene security postavke, te kao postoji za to hotfix. No taj hotfix (za kojeg je potrebno zvati MS da ga pošalju) se može samo instalirati na čiste windoze bez SP-a, a kod mene je SP2, sad ne da mi se ići micati sav SP, a i pitanje je oće li to riješiti problem. http://support.microsoft.com/default...b;en-us;319825 Pa reko da pitam ovdje, tu ziher ima nekog admina, koji se susreo s sličnim problemom, te možebitno zna kak ga riješiti (naš admin nezna - odnosno boli ga k za to...) PS: isto tak je i nestao shared folder... Konfa iz My Computer; Lenovo R61... TIA
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|