|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Toshiba satellite l40-14b xp install?
Gdje naci drivere za taj laptop, te kako instalirati SATA drivere? Ako tko zna koji su i kako ih integrirati recimo u nlite pa to spaliti bio bi od pomoci. hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pitanje je ima li uopće XP drivera za taj lap. Pretpostavljam da si potražio na Toshibinim stranicama ili si bio prelijen. http://eu.computers.toshiba-europe.c...verLanguage=13 Što se tiče SATA drivera, imaš tu na forumu uputstvo kako ih uglaviti u XP pomoću nLitea. Koristi Search pa ćeš naći.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
drivere sam skinuo, ali SATA nikak naci za download, te kako tocno ih uglaviti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Stari član
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#6 |
Stari član
Datum registracije: Jul 2007
|
Fala, ovo je stvarno detaljno objašnjeno. Sad samo treba naći SATA driver i mislim da će to biti to! Inače skinuo sam onaj zadnji driver package za XP za taj laptop, ali tamo jedino u CHIPSET folderu bi trebalo biti nešto od tih SATA driver. Međutim, puno ima tih inf fileova i nema onoga TXTSETUP.OEM, ne snalazim se baš. EDIT: Evo nađoh, u folderu Matrix storage manager je izgleda ono šta trebam |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|