|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Nokia 5700 da li se isplati
zanima me da li se isplati dat 2400 kn za taj mob novi u vipu ,izgleda mi zanimljiv,e sad da cujem one koji su ga imali i koji ga imaju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
i niko nece rec jel taj mob valja il nevalja i kaki su dojmovi o tom mobu,ocekivao sam da ce mi par mozda i vise ljudi odgovoriti ,ali eto kad necete |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
ne isplati se jer je preskup. Ako nisi vidio, evo ti izvrstan review: http://www.gsmarena.com/nokia_5700-review-163.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Po meni se sigurno ne isplati uzet za 2400kn, al na pretplatu za 591kn + 24x62.5kn(50+12.5) sigurno da. Barem se meni isplati ![]() Na taj moj nacin te dodje 2091kn, a jos mozes nesto i potrositi. Ja ga eto uzimam danas/sutra i procitao sam svasta o tom mobu i dosao do zakljucka da ga kriticari potkopavaju, a fanovi obozavaju. Kome vjerovat? Nijedan model mi ne odgovara trenutacno vise od njega uzimajuci u obzir cijenu, moje potrebe i njegove preformanse. Odluka je na tebi... btw. inace sam imao u razmatranju nokiu 6120, SE k800 te samsung u600. Walkman edicije SE-a su mi bile preskupe makar bi mi one jos vise odgovarale. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|