|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Problemi sa Logitech ultax premium tipkovnicom
Unazad 2-3 tjedna primijetio sam da mi slova znaju kasniti što me jako iritira. Sličan simpton imao je i miš (Genius, netscroll optical). Probleme sa mišem riješio sam instalirajući drivere sa Geniusuove str. za taj model. Inače, miš je normalno radio i na DFI DAGF i Asus A7V8x-x ploči, al na Gigabyte ga-ma690g-S3H je stalno zastajkivao. Znači miša sam riješio, a što da radim sa tipkovnicom? Kolko znam za nju logitech nema nikakve drivere.
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
|
A slova znaju kasniti samo u određenim aplikacijama, tipa forum ili u wordu i notepadu isto? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Kasne na forumu, wordu, a bome i u igrama, ja stisnem W za naprijed kad ono osim što se nakon male stanke pomakne, pomakne se još za toliko. Znam da vjerojatno mislite da je do zahtjeva igre koje moj komp nemre zgurat, al nije jer sam probao na par igara.
![]() |
#5 |
Rambus 3xtr1m
|
Ne do zahtjevne igre, da komp ne gura to bi osjetio prije sa padom frejmova. Za aplikacije na netu znaju nekada kasniti prilikom lošeg servera ili tvog lošeg uloada. Npr. cafe.mobil je imao beda s time. Sad koliko god je sve to čudno, ja sam imao microsoft digital media pro nova, kojoj su tipke radile prvih 10 min i onda ništa. Odnesao na servis dečki pogledali da stvarno ne radio, dobio novu. Dakle ipak može bit do tipkovnice. Voki je dao najbolji prijedlog ak radi s drugom tipkovnicom to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|