|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ad hoc WiFi, 2 laptopa
Jedan laptop spojen je ruterom na internet i zelim ga ad hoc wireless mrezom spojiti na drugi laptop i shareati mu vezu na net. Imam kreiranu adhoc mrezu i laptopi se "spoje", medjutim nema nikakvog pristupa jednog drugom (npr \\ip.adresa.jednog.od.laptopa ne pristupa drugom iako postoje shareani dokumenti). Problem je sto laptop koji nije spojen na ruter nema admin ovlasti, pa se ne moze kopati po settingsima i recimo reci mu koju ip adresu da ima, vec ju sam obtaina. Ima li tu kakvog rjesenja ili nema nacina da ova dva laptopa dijele vezu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
pa spoji te se na ruter oba |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ne mogu spojiti jedan od njih na ruter (ovaj koji nema admin ovlasti). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ukoliko nemozes pristupit mrezi nema svrhe raditi hoc, jer niti njemu neces moc pristupit |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
na koju mrezu mislis? dakle imam slobodan pristup ruteru i netu s laptopa na kojem imam sve ovlasti. takodjer, nacelno mi funkcionira wireless povezivanje tog laptopa s ovim drugim, medjutim, na tom drugom nemam ovlasti da mi mijenjam bilo kakve napredne postavke, a iako su kompovi povezani, ne mogu pristupati jednom s drugog i ne funkcionira shareana internet veza s prvog na drugi... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|