|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Call of Duty 4 problem - izbacuje iz igre
Imam problem,kad udjem u igricu i idu onaj video kliknem misem i on prekine video tj preskoci i izbaci me dekstop i izadje iz igre??onda ponovno udjem u igru i nistra ne diram nego cekam da prodje sport onda mi daje da igram i kad krenem ono loading napuni i opet izbaci na desktop i nemogu igrat, neznam sta je u pitanju?? probo sam sa svim rezolucijama i ista stvar? plaeas HELP ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Promijeni drivere ili comp. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Izbriso i ponovno snimio i ista stvar! @ nino prije cu promjenit komp nego drivere hehehe! A neznam jel do rezolucije ili do detalja jednom je uso u igricu i igro 5 min na min detaljima i zasteko ma neznam ni ja sta vise |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
e ista situacija i kod mene odma izbaci cim kliknem i obriso igru i ponovno instaliro i opet jedino nekad nakon 100 puta kad kliknem na film on me pusti u igru al ok ko sisa to nego udjem u igru i loadira pocetak i kad napuni skroz onda iznaci iz igre opet?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
a ništa, nije za sve COD 4,, |
![]() |
![]() |
|
|