|
![]() |
#1 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Windowsi se neće instalirat :(
Dakle ne mogu nikako instalirati XP na sata disk. Particija se formatira, prođe ono sa kopiranjem fileova i restart. I onda nema onoga XP screena nego mi izbaci sljedeće -> http://www.max-save.org/viewer.php?i...12IMG_0869.jpg Što mi je činiti? ![]() Hvala.
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Vidim da imaš dva diska u kompu. Jesi li maknuo onaj na koji NE instaliraš Windowse?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Nub azz pwnzor!
Datum registracije: Sep 2007
|
Probaj ovo: 1 - Stavi cd od XP u optički uređaj i pokreni xp setup. 2 - Na glavnom meniu stisni R za popravak Windowsa pomoću Recovery konzole. 3 - Označi instalaciju koju želiš popraviti. 4 - Utipkaj bootcfg /rebuild, i stisni ENTER. 5 - Kada to napraviš, pokazat će se ovo: Add installation to boot list? (Yes/No/All) [Pritisni Y] Enter Load Identifier: [Ovo je ime operativnog sistema. Utipkaj Windows XP Professional ili Windows XP Home Edition.] Enter OS Load options: [ostavi ovo prazno i stisni ENTER]. Nakon što si ovo napravio, resetiraj komp, pojavit će se boot meni. Odaberi prvu stavku. S ovim bi trebao postić da se windowsi podignu. Nakon toga možeš modificirati/popraviti boot.ini Probaj, pa javi kaj je bilo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|